Melkvrije Cacao- en Hazelnootpasta van Nocciolata is een biologische cacao- en hazelnootpasta. De pasta is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten. Deze pasta is palmolie en geharde vetten, aroma's, conserveringsmiddelen, of kleurstoffen en is ook glutenvrij. Nocciolata is ideaal als beleg bij het ontbijt of als tussendoortje. Lekker te combineren met brood, croissants, wafels, pannenkoeken en fruit. De pasta is geschikt voor mensen met lactose-intolerantie en voor wie een veganistisch dieet volgt.
Ruwe suiker*, HAZELNOOTpasta* 19,5%, zonnebloemolie*, magere cacaopoeder* 11%, , cacaoboter*,emulgator: SOJAlecithine*, vanille-extract*.
Kan andere NOTEN bevalten (AMANDELEN, WALNOTEN, PISTACHENOTEN)
*Biologisch
Voedingswaarde per 100 g:
Voedingswaarde per 100 g: Energie 2273 kJ / 545 kcal. Vetten 33.0 g waarvan verzadigde vetzuren 5.5 g. Koolhydraten 55.0 g waarvan suikers 53.0 g. Eiwitten 5.4 g. Vezels 4.8 g. Zout 0.00 g.
Allergenen informatie
Bevat: Cacao, Noten, Soja
Ruwe suiker*, HAZELNOOTpasta* 19,5%, zonnebloemolie*, magere cacaopoeder* 11%, , cacaoboter*,emulgator: SOJAlecithine*, vanille-extract*. Kan andere NOTEN bevalten (AMANDELEN, WALNOTEN, PISTACHENOTEN) *Biologisch
Bevat: Cacao, Noten, Soja
Voedingswaarde per 100 g: Voedingswaarde per 100 g: Energie 2273 kJ / 545 kcal. Vetten 33.0 g waarvan verzadigde vetzuren 5.5 g. Koolhydraten 55.0 g waarvan suikers 53.0 g. Eiwitten 5.4 g. Vezels 4.8 g. Zout 0.00 g.