Cacao- en Hazelnootpasta van Nocciolata is een biologische cacao- en hazelnootpasta gemaakt van zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten. Deze pasta bevat geen palmolie en geharde vetten, aroma's, conserveringsmiddelen of kleurstoffen en is ook glutenvrij. Nocciolata is ideaal als beleg bij het ontbijt of als tussendoortje. Lekker te combineren met brood, croissants, wafels, pannenkoeken en fruit.
Koel, droog en donker bewaren.
Ruwe suiker*, hazelnootpasta* 18, 5%, zonnebloemolie*, magere melkpoeder*, magere cacaopoeder* 6, 5%, cacaoboter*, emulgator: sojalecithine*;vanille-extract*.*Biologisch. Kan andere noten bevatten (amandelen, walnoten, pistachenoten).
Bevat: Cacao, Lactose, Melk, Noten, Soja.
Voedingswaarde | 100 gram |
---|---|
Koolhydraten | 54 |
Voedingsvezels | 3.6 |
Energie (kCal) | 544 |
Energie (kJ) | 2270 |
Verzadigd vet | 5.7 |
Totaal vet | 32 |
Eiwit | 8.1 |
Zout | 0.12 |
Suikers | 51 |