toon filters

Vlo, teek & worm * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs


Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 154

Er zijn veel producten tegen vlooien te verkrijgen, deze producten doden de aanwezige vlooien vrijwel meteen,

Bestrijding tegen vlooien bij een hond

Merken als Advantage en Beaphar vlooienmiddel bestrijden vlooien. Er zijn echter ook producten die ook de vlooieneitjes aanpakken en zorgen dat deze niet meer uitkomen zoals Frontline-combo en Beaphar Fiprotec. Vlooien bestrijdingsmiddel kan toegediend worden in verschillende vormen, de meest gangbare zijn de pipetjes die het product aanbrengen tussen de schouderbladen. Je hebt echter ook huidsprays en tabletten.

Heb je vlooien gezien, dan is het goed om te goed te stofzuigen zodat de eitjes, larven en poppen verwijderd worden. Vlooien houden zich het liefst op in kiertjes dus pak de hondenmand en bank ook goed aan. Na behandelen met een omgevingsspray zorgt ervoor dat de vlooien en larven in huis gedood worden. 

Anti teek bij honden

Wanneer de temperaturen stijgen is het erg belangrijk je hond goed te beschermen, een betrouwbaar product is Advantix. Het bijzondere aan Advantix is dat het naast een dodende werking tegen vlooien, vlooienlarven en teken ook nog een afwerende werking tegen muggen, zandvliegen en stalvliegen heeft.

Ontwormen bij honden

Wanneer er een vlooienplaag heerst is het belangrijk om je huisdier ok te ontwormen, vlooien zijn tenslotte overdragers van verschillende soorten ziektes en parasieten. De Beaphar wormtablet heeft een goede werking als het gaat om het beschermen van je huisdier tegen wormen en dus vervelende ziektes.

Natuurlijke anti vlooienmiddel

Naast de vele bekende middelen zijn er ook een aantal natuurlijke anti-vlooien middelen. Deze zijn goed te gebruiken om vlooien te voorkomen bij honden en katten met een allergie tegen de werkzame stoffen in de reguliere middelen.

Vlooienmiddelen online kopen

Op Plein.nl vind je een breed assortiment met anti-vlooienmiddel, ontwormingsmiddelen en tekenbestrijding van bekende merken als Frontline, Advantage, Seresto en Beaphar. Bestel nu gemakkelijk en voordelig op Plein.nl. Altijd snel in huis. 

|