Nurofen

Nurofen pijnstillers verlichten de pijn bij hoofdpijn, menstruatiepijn, kiespijn, koorts en pijn bij griep en verkoudheid. Daarnaast heeft Nurofen een speciale pijnstiller voor kinderen en voor als je last hebt van migraine.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 8 van 8

Nurofen

Nurofen heeft als eerste een geneesmiddel ontwikkeld die ibuprofen bevat. Inmiddels is ibuprofen niet meer weg te denken als pijnstiller. Nurofen helpt bij symptomatische behandeling van hoofdpijn, menstruatiepijn, kiespijn, koorts en pijn bij griep en verkoudheid, spierpijn, reumatische pijn en koorts en pijn na vaccinatie.

Nurofen pijnstillers

Nurofen blijft mogelijkheden onderzoeken om op een steeds effectievere manier pijn te bestrijden. Dat kan zijn bij bepaalde soorten pijn of de snelheid waarbij de pijnstiller werkt. 

Inmiddels zijn er naast de bekende roze tabletjes ook Liquid Caps en voor de kinderen een suikervrije suspensie met sinaasappelsmaak.

Daarnaast heeft Nurofen pijnstillers speciaal voor migraine of stevige hoofdpijn, menstruatie pijn en een Fastine Liquid Cap die sneller werkt dan een gemiddelde ibuprofen tablet.

Nurofen pijnstillers kopen op Plein.nl

Last van hoofdpijn, menstruatiepijn, kiespijn of koorts en pijn bij griep en verkoudheid? Nurofen helpt en verlicht de pijn. Ontdek nu het ruime assortiment van Nurofen pijnstillers bij Plein en bestel direct online. Altijd snel in huis. Heb je vragen over Nurofen? Neem contact op met onze gediplomeerde drogist Marjolein via drogist@plein.nl. Zij helpt je graag verder met een advies op maat.

|