Breng de ingrediënten op kamertemperatuur. Neem 225g margarine of roomboter en meng dit tot een glad beslag. Voeg hieraan toe 4 eieren(of vervanger) en 450 g cake mix. Klop dit enkel minuten tot een luchtige massa. Giet het beslag in een groot cakeblik of twee kleinere cakeblikken. Bak de cake gaar bij 180°C in 50-60 minuten
Suiker, rijstmeel, maïsmeel, aardappelzetmeel, rijsmiddel (E450i, E500ii), zout, emulgator (E471), antiklontermiddel (E575), verdikkingsmiddel (E415) ,vanille aroma (0,25%), (suiker, dextrose, antiklontermiddel E504,E1520) maïszetmeel, kleuren (E150a).
Tip: voor eivrij recept gebruik een eivervanger.
Voedingswaarde per 100 gram Energie 1556 kJ / 367 kcal Vetten 1.0 gram waarvan verzadigd 0.56 gram waarvan enkelvoudig onverzadigd 0.25 gram waarvan meervoudig onverzadigd 0.15 gram Koolhydraten 86.1 gram waarvan suikers 51.07 gram Voedingsvezels 1.4 gram Eiwitten 2.6 gram Zout 0.6 gram