Purasana Kombucha Drank Gember is een licht koolzuurhoudende gemberthee dat ontstaan is door fermentatie. Fermentatie is een proces waarbij micro-organismen, zoals bacteriën, schimmels en gisten, worden gebruikt waarna er een probiotica- en enzymencultuur wordt gecreëerd. Kombucha is 100% biologisch, vrij van conserveringsmiddelen, vegan gecertificeerd en bevat geen toegevoegde zoetstoffen, geur-, kleur- of smaakstoffen.
Begin met 100-150 ml, tweemaal per dag. Na een paar dagen kunt u gerust wat meer proberen, maar laat uw lichaam rustig aan de kombucha wennen. U drinkt kombucha het liefst koud. Open het flesje, schenk de kombucha in uw glas en laat een paar seconden 'rusten'. Als het te veel koolzuur bevat, laat u de kombucha even walsen in uw glas. Niet schudden voor gebruik, bezinksel is normaal.
Let op!
Net als andere ontgiftende producten is kombucha niet geschikt voor gebruik door vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.
Infusie van groene thee* en gember* (gefilterd water + thee), rietsuiker* (verwerkt tijdens gisting), kombuchaculturen (bacteriën en gisten).
*Afkomstig uit biologische landbouw.
Vrij van allergenen.
Hoewel we zorgvuldig allergeneninformatie op onze productpagina’s verstrekken, kunnen de ingrediënten en allergenen in de producten door de fabrikant worden aangepast. Raadpleeg daarom altijd de verpakking voordat je het product consumeert, vooral als je een allergie of intolerantie hebt. De informatie op onze website is bedoeld als aanvullende ondersteuning en kan niet altijd het etiket op de verpakking vervangen.
Bij vragen over allergenen of andere productinformatie, neem gerust contact met ons op.
Voedingsstof | Hoeveelheid |
---|---|
Energie | 86 kJ / 21 kcal |
Vetten | 0,20 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 0,12 g |
Koolhydraten | 4,6 g |
Waarvan suikers | 4,31 g |
Eiwitten | 0,11 g |
Zout | 0,06 g |