Witte kuzu is een krachtig, plantaardig bindmiddel dat wordt gemaakt van het zetmeel van de kuzuplant. Het bindt soepen, sauzen en (warme) nagerechten. Neutraal van smaak, glutenvrij en veganistisch.
Kuzu is een plantaardig, effectief bindmiddel dat wordt gemaakt van het zetmeel van de kuzuplant. Het wordt in Japan veel gebruikt voor soepen, sauzen en (warme) desserts. Het fijne aan kuzu is dat het de smaak in een gerecht niet aantast. In tegenstelling tot maïzena is kuzu ook goed te gebruiken in zure gerechten. Bovendien is het glutenvrij én veganistisch! Witte kuzu wordt gewassen en gefilterd, waardoor de smaak neutraal en de bindkrachtig iets krachtiger is dan van grijze kuzu.
Kuzu
kuzu* * = van biologische landbouw
Vrij van allergenen
TerraSana Waaier 10 2451 VV Leimuiden Voedingswaarde Voedingswaarde Voedingswaarde per 100g: Energy 1428kJ/ 336 kcal Vet 0 gram -Waarvan verzadigd 0 gram Koolhydraten 84 gram -Waarvan suikers 0 gram Vezels 0 gram Eiwit 0 gram Zout 0,1 gram