Nu gratis verzending op alle vitamines & mineralen
Spaghetti van konjak, dat is het gevoel hebben dat je pasta eet, maar dan zonder de nadelen of schuldgevoel. Geen gluten, bijna geen koolhydraten en zelfs maar 10 kcal per 100 g. Dat is evenveel als groente. Dit moet je toch in je kast hebben staan, zoiets unieks? Oh, en die vissige geur die sommige konjaknoodles hebben? Dat heeft die van Terrasana niet. Daar hebben ze speciaal op geselecteerd. Konjak spaghetti is ready to eat, en opwarmen duurt 2 minuten. Aan jou om er een heerlijke saus bij te maken. Konjaknoodles hebben weinig smaak, dus die saus is extra belangrijk!
Konjak (of konjac) is een ingenieuze oplossing voor wie geen gewone pasta kan of wil eten, maar het niet kan weerstaan. Gemaakt van de konjacwortel, en daardoor ultralaag in koolhydraten, vet en calorieën.
Ready to (h)eat. Laat de tagliatelle uitlekken in een vergiet. Verwarm mee met je favoriete pastasaus, roerbakgerecht of soep. Of voeg na het uitlekken koud toe aan je salade.
Na opening gekoeld bewaren, consumeer binnen een dag
Water (China), 3% konjacmeel* (China), zuurteregelaar: citroenzuur
Gist- en glutenvrij.
Voedingswaarde | per 100 g |
---|---|
Energie | 42 kJ / 10 kcal |
Vet totaal | 0.1 g |
waarvan verzadigd | 0 g |
Koolhydraten totaal | 1.2 g |
waarvan suikers | 0.2 g |
Voedingsvezel | 2.8 g |
Eiwit totaal | 0.1 g |
Zout | 0 g |