Pasta met bijna zero carbs en gluten? Ongelooflijk, maar het kan! Het geheime ingrediënt in deze tagliatelle is konjak (of konjac). Ideaal voor pasta-addicts die even op de calorieën willen letten. Ready to (h)eat!
Volg je een low-carb, glutenvrij of caloriearm dieet, maar kun je niet zonder pasta? Deze biologische konjaknoodles (of konjac) zijn het antwoord voor iedereen die even geen pasta wil of kan eten. Konjak is een wortel met nauwelijks calorieën, koolhydraten, gluten en vet. Vervang dus je gewone pasta en je verlaagt het aantal koolhydraten en kcal met 93%. Zelfs het klaarmaken kost geen tijd, want je kunt ze zelfs eten zonder op te warmen. De pasta heeft de vorm van tagliatelle, maar is geur- en kleurloos en iets gelachtig van structuur. Maak je favoriete sausje klaar, voeg de noodles toe en je hebt een bijzondere maaltijd!
Ready to (h)eat. Laat de tagliatelle uitlekken in een vergiet. Verwarm mee met je favoriete pastasaus, roerbakgerecht of soep. Of voeg na het uitlekken koud toe aan je salade.
Na opening gekoeld bewaren, consumeer binnen een dag
water (China), 3% konjacmeel* (China), zuurteregelaar: citroenzuur (China)
* = van biologische landbouw
Water (China), 3% Konjacmeel* (China), zuurteregelaar: citroenzuur. * Uit biologische landbouw
Gist- en glutenvrij.
Voedingswaarden per 100 gram Energie 42 kJ / 10 kcal Vetten 0.1 gram waarvan verzadigd 0 gram Koolhydraten 1.2 gram waarvan suikers 0.2 gram Vezels 2.8 gram Eiwitten 0.1 gram Zout 0 gram