1- TDC bij tand-, spier- en gewrichtsproblemen

Ilse | dinsdag 9 april | Hond

1-tdc

Ouderdom komt met gebreken, dit geld niet alleen voor mensen maar ook voor honden en katten. Daarnaast worden honden tegenwoordig niet alleen als huishond gehouden maar ook veel als sporthond in diverse hondensporten. Dit vereist natuurlijk meer van een lichaam/spieren. Ook hiervoor kan 1-TDC behulpzaam zijn. 

Wat is 1-TDC?

1-TDC (1-TetraDecanol Complex) is een revolutionair, natuurlijk voedingssupplement dat gewrichten, spieren en tandvlees gezond houdt op celniveau, verder dan traditionele ingrediënten zoals glucosamine en visolie. Het werkt systemisch als een katalysator, waardoor het lichaam de totale gewrichts- en mondgezondheid kan verbeteren.

Deze unieke technologie wordt zeer goed en snel geabsorbeerd, of het nu op het tandvlees wordt aangebracht of oraal in capsulevorm wordt ingenomen. Wanneer het in het lichaam komt, heeft 1-TDC een enorme aantrekkingskracht op witte bloedcellen. Hierdoor kan het snel doordringen waar het nodig is.

Wat zijn de voordelen van 1-TDC?

  • 1-TDC is een 4-in-1 supplement dat de mondgezondheid, gewrichtsgezondheid, uithoudingsvermogen/spierherstel en huid- en vachtgezondheid van je huisdier ondersteunt.
  • 1-TDC is een gepatenteerde mix van veresterde vetzuren. Deze oliën hebben de eigenschap een sterke cellulaire doorlaatbaarheid te hebben, waardoor ze goed en snel kunnen doordringen tot de kern van het probleem. Dual Action Natural Support wordt gemaakt in een cGMP-faciliteit in de VS, waar alleen hoogwaardige ingrediënten worden gebruikt.
  • 1-TDC capsules zijn gemakkelijk toe te dienen aan je huisdier. Ze kunnen zowel oraal als oppervlakkig worden gebruikt
  • Voor een betere werking op het (ontstoken) tandvlees kan de capsule worden opengeknipt en de inhoud over het tandvlees worden uitgesmeerd.
  • Een erg smakelijke capsule. Honden en katten zien 1-TDC als een traktatie vanwege de natuurlijke rundersmaak van de capsule.

Wat is mijn eigen ervaring met 1-TDC?

Zelf ben ik met meerdere honden al jaren actief in de hondensport. Helaas worden ook mijn honden ouder en heb ik, om zelf een goed beeld te krijgen van de 1-TDC capsules, deze getest op mijn twee honden. Fay is een sheltie van inmiddels 9 jaar en niet meer actief in de hondensport. Mainey een sheltie van 7 jaar die nog wel wedstrijden flyball en hoopers loopt.

Wat zijn onze ervaringen?

  • Beide honden eten het als een snoepje.
  • Na 2 weken merkte ik dat ze beiden soepeler werden.
  • Na 3 weken werd het gebit mooier.
  • Vachten zien er goed uit.

Fay heeft een aantal jaren geleden een blessure opgelopen aan haar schouder. Hierdoor is ze vaak wat stijver. Vooral met opstaan of na een flinke wandeling. Na een aantal weken gebruik, zie je duidelijk dat ze langer kan wandelen zonder last te krijgen. En dat ze ook met het opstaan minder stijf is.

Mainey die sport nog veel, maar gezien haar leeftijd zag ik dat wedstrijden ook voor haar wel zwaar waren. Vooral na een lange dag was ze de volgende dag stijf. Nu met het gebruik van de 1-TDC capsules zie ik duidelijk dat ze minder stijf is.

Ik zou TDC-1 capsules zeker aanraden bij honden die actief zijn in de hondensport of die veel last hebben van gewrichtsproblemen. Het is een compleet product dat goed werkt.

Over de schrijver

Ilse
Ilse

Mijn naam is Ilse en van jongs af aan houd ik mij bezig met dieren. Samen met mijn vijf honden ben ik vaak te vinden in het bos en op de hondenclub. Ik heb dierverzorging management gestudeerd en ik ben sinds 2015 met veel plezier werkzaam als Huisdierspecialist bij Plein. Heb je vragen of direct advies nodig? Stuur een mail naar klantenservice@plein.nl en ik help je graag verder!