Hondendeken

Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Trixie Beany Fleece Hondendeken Beige
Trixie Beany Fleece Hondendeken Beige
100 x 70 cm
(1)
Morgen in huis
5,99
Bekijk product: Trixie Beany Fleece Hondendeken Beige
Boon Vetbed Grijs
Boon Vetbed Grijs
150 x 100 cm
(1)
Morgen in huis
34% korting
33,95 (adviesprijs) 22,41
Bekijk product: Boon Vetbed Grijs
Trixie Beany Fleece Hondendeken Taupe
Trixie Beany Fleece Hondendeken Taupe
100 x 70 cm
(0)
Morgen in huis
5,79
Bekijk product: Trixie Beany Fleece Hondendeken Taupe
Designed by Lotte Pluche Plaid Wush Beige - Bruin
Designed by Lotte Pluche Plaid Wush Beige - Bruin
150 x 125 cm
(0)
Morgen in huis
41,59
Bekijk product: Designed by Lotte Pluche Plaid Wush Beige - Bruin

Hondendeken

Een heerlijk zacht deken is ideaal voor je hond om lekker op te liggen. Handig voor op de bank, maar ook perfect voor in de auto zodat deze niet vies wordt. 

Hondendeken auto

Je herkent het wel, je neemt je hond mee in de auto en dan zit je hele bekleding onder de haren van je hond. Als iemand dan de volgende keer op de bekleding gaat zitten, zit je helemaal onder de haren. Om dit te voorkomen kun je een hondendeken in de auto leggen. Plein biedt een aantal verschillende soorten hondendekens voor in de auto aan. De meest praktische deken voor in de auto is de Akp Auto Hondendeken, dit is een stoelhoes die  je hangend aan de voorstoelen bindt. Ook biedt Plein een waterdichte variant aan. Deze is ideaal voor als je hond heeft gespeeld in de modder.

Hondendekens

Plein biedt een aantal verschillende types hondendekens aan. Zoals hierboven staat is er een speciale hondendeken voor in de auto. Daarnaast biedt Plein de zogenaamde vetbedden aan. Dit zijn heerlijk zachte ligbedden voor je hond, deze zijn tevens ook te gebruiken ter bescherming van je meubilair of in de auto. Tot slot biedt Plein de vlo & teek afwerendehondendeken aan. Dit is een deken die ervoor zorgt dat teken, vlooien, mijten en muggen dood gaan als die in aanraking komen met de deken. De deken is niet schadelijk voor de mens en dier en is gemakkelijk te wassen. Deze deken is ook makkelijk mee te nemen voor op vakantie. De perfecte bescherming van je hond tegen teken en vlooien.  

Hondendeken kopen op Plein

Op Plein vind je een breed assortiment hondendekens van bekende merken als Trixie, Designed by Lotte, Beeztees en 51DN. Ontdek nu jouw nieuwe favoriete hondendeken voor jouw trouwe viervoeter en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!