Vaatwas

Populaire categorieën


Lees meer

Resultaten 121 t/m 123 van 123

Finish Glansspoelmiddel Shine & Protect
Finish Glansspoelmiddel Shine & Protect
400 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
9% korting
4,36 (adviesprijs) 3,95
Bekijk product: Finish Glansspoelmiddel Shine & Protect
Ecover Spoelmiddel
Ecover Spoelmiddel
500 ml
(0)
Morgen in huis
11% korting
4,38 (adviesprijs) 3,89
Bekijk product: Ecover Spoelmiddel
Ecodoo Afwasmiddel Navulling
Ecodoo Afwasmiddel Navulling
1000 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
3,29
Bekijk product: Ecodoo Afwasmiddel Navulling

Vaatwas producten 

Een schone, frisse en hygiënische vaat dankzij de vaatwasproducten van Plein. Op Plein vind je een groot aanbod van afwasproducten van diverse merken.

Heb je een vaatwasmachine? Bekijk dan ons aanbod van vaatwastabletten en vaatwaspoeder. Om je vaatwasmachine te onderhouden gebruikt je een machinereiniger die ontvet en ontkalkt. Last van geurtjes? Gebruik dan één van onze machineverfrissers in verschillende heerlijke geuren. Check ook altijd het filter van de vaatwasser. Hier blijven altijd de etensresten in achter, dus het is belangrijk dat die regelmatig schoongemaakt wordt.

Handafwas

Was je liever met de hand af of heb je geen vaatwasser? Gebruik dan altijd een teil om het water in te doen of maak een sopje in de gootsteen. Dit bespaart water en is beter voor het milieu. Bij Plein hebben we verschillende soorten afwasmiddel. Snel last van een geirriteerde huid tijdens de afwas? Gebruik dan handschoenen of het afwasmiddel van Neutral. 

Afwas- en vaatwasproducten kopen op Plein

Op Plein vind je een breed assortiment met afwas- en vaatwasproducten. Ontdek nu jouw favoriete afwasproducten en bestel direct voordelig online. Vragen over jouw product? Onze klantenservice helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt hen al je vragen sturen via klantenservice@plein.nl of bellen op 088-8000 200.