7,50 korting op je volgende bestelling? Koop nu voor 75,- en je krijgt een Plein cadeaubon t.w.v 7,50. Klik voor meer informatie

Canesten

Resultaten 1 t/m 7 van 7

Canesten

Last van vaginale schimmels of voet- en/of huidschimmel? Maak kennis met de producten van Canesten. Canesten werkt tegen vrijwel alle schimmelinfecties. 

Canesten is al meer dan 40 jaar bezig om de beste en meest effectieve oplossingen te vinden voor schimmelinfecties. Je gezondheid heeft veel invloed op de kwaliteit van je leven. Canesten vindt dat als je lekker in je vel zit, je optimaal kunt genieten van het leven. Optimaal genieten kan niet met schimmelinfecties en daarom biedt Canesten innovatieve oplossingen tegen schimmelinfecties. Canesten is niet alleen bezig met het behandelen van schimmelinfecties, maar zij werken ook hard om schimmelinfecties te voorkomen door de juiste voorlichting te geven. 

Canesten gyno tegen vaginale schimmel

Canesten Gyno is het eerste en enige vrij verkrijgbare geneesmiddel bij vaginale schimmel in Nederland. Canesten Gyno is verkrijgbaar als tablet, crème en capsule. Canesten Gyno crème breng je gemakkelijk voor het slapen gaan, aan in de vagina. Naast de crème is er een tabletvorm verkrijgbaar. Het aanbrengen werkt precies hetzelfde als bij de crème. Tot slot is er ook een variant in de vorm van een zachte capsule. Het aanbrengen bij deze vorm werkt exact hetzelfde als bij de crème en tablet.

Canesten Food Creme tegen voetschimmel

Last van voetschimmel, ook wel zwemmerseczeem genoemd? Canesten Food Crème biedt de juiste behandeling van voetschimmels. De crème verlicht de jeuk en het branderige gevoel en doodt de schimmels.

Canesten Skin Cremetegen huidschimmel

Huidschimmels zijn niet gevaarlijk, maar wel vervelend en bovendien zeer besmettelijk. Wil je graag van je huidschimmel af? Canesten biedt hulp met Canesten Skin Crème. De crème remt de schimmelgroei en doodt schimmels.

Canesten kopen

Bij Plein vind je de beste schimmelinfectie behandeling van Canesten. Canesten online kopen doe je heel gemakkelijk en snel. Bestel vandaag, dan worden de producten (mits voorradig) de volgende dag al thuisbezorgd. Zo kun je dus snel en voordelig gebruik maken van de producten van Canesten zodat jij weer snel van je schimmelinfecties af bent. 

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

|