Canesten * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Last van vaginale schimmels of voet- en/of huidschimmel? Maak kennis met de producten van Canesten. Canesten werkt tegen vrijwel alle schimmelinfecties. Van vaginale schimmels tot voet- en/of huidschimmel.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 9 van 9

Canesten Gyno Zachte Capsule
Canesten Gyno Zachte Capsule
Morgen in huis
Canesten Gyno Crème
Canesten Gyno Crème
35 gr
Morgen in huis
Canesten Skin Crème bij Huidschimmel
Canesten Skin Crème bij Huidschimmel
30 gr
Morgen in huis
Canesten Gyno Tablet
Canesten Gyno Tablet
Morgen in huis
Canesten Gyno Balance Capsules
Canesten Gyno Balance Capsules
7 capsules
Morgen in huis 18% korting
Canesten Gyno Crème
Canesten Gyno Crème
5 gr
Morgen in huis
Canesten Gyno Cool Verkoelende Intieme Crème-Gel
Canesten Gyno Cool Verkoelende Intieme Crème-Gel
35 gr
Morgen in huis 5% korting
Canesten Gyno Balance Gel
Canesten Gyno Balance Gel
7 stuks
1
Morgen in huis 5% korting
Canesten Foot Creme
Canesten Foot Creme
20 gr
Morgen in huis

Canesten 

Last van vaginale schimmels of voet- en/of huidschimmel? Maak kennis met de producten van Canesten. Canesten werkt tegen vrijwel alle schimmelinfecties. 

Canesten is al meer dan 40 jaar bezig om de beste en meest effectieve oplossingen te vinden voor schimmelinfecties. Je gezondheid heeft veel invloed op de kwaliteit van je leven. Canesten vindt dat wanneer je lekker in je vel zit, je optimaal kunt genieten van het leven. Optimaal genieten kan niet met een schimmelinfectie en daarom biedt Canesten innovatieve oplossingen tegen schimmelinfecties. Canesten is niet alleen bezig met het behandelen van schimmelinfecties, maar zij werken ook hard om schimmelinfecties te voorkomen door de juiste voorlichting te bieden met haar producten.

Canesten Gyno tegen vaginale schimmel

Een vaginale schimmelinfectie, ook wel candida genoemd, is een infectie van de vagina die wordt veroorzaakt door bepaalde schimmelsoorten of gisten. Maar liefst de helft van de vrouwen heeft er wel eens mee te maken gehad. Canesten Gyno is verkrijgbaar in een tablet of zachte capsule voor inwendig gebruik. De crème is geschikt voor in- en uitwendig gebruik.

Canesten Foot Crème tegen voetschimmel

Voetschimmel, ook wel zwemmerseczeem genoemd. Het is niet gevaarlijk, wel vervelend en bovendien erg besmettelijk. Je kunt voetschimmel onder andere herkennen aan: schilfers, kloofjes, roodheid, jeuk, een branderig gevoel, blaasjes en vochtige plekken. Canesten Foot Crème biedt de juiste behandeling van voetschimmel. De crème breng je gemakkelijk aan, trekt snel en is geurloos. De crème verlicht de jeuk en het branderige gevoel en doodt de schimmels.

Canesten Skin Crème tegen huidschimmel

Huidschimmels zijn niet gevaarlijk, maar wel vervelend en bovendien zeer besmettelijk. Wil je graag van je huidschimmel af? Canesten biedt hulp met Canesten Skin Crème. De crème breng je gemakkelijk plaatselijk aan en remt de schimmelgroei en doodt schimmels.

Canesten Gyno Balance

Heb je last van een onaangename geur en afwijkende vaginale afscheiding? Dit kan door Bacteriële Vaginose worden veroorzaakt. Canesten Gyno Balance bevat onder andere glycogeen en melkzuur dat de onaangename geur effectief neutraliseert en de normale pH van de vagina herstelt.

Canesten Gyno Test

Heb je last van bepaalde symptomen maar weet je niet zeker welke behandeling je kunt toepassen? Met Canesten Gyno Test kun je op een eenvoudige en snelle manier in je eigen vertrouwde omgeving vaststellen welke infectie (bacteriële vaginose of vaginale schimmel) jouw klachten veroorzaakt.

Met de Gyno Test achterhaal je gemakkelijk of de zuurgraad (pH-waarde) van je vagina verhoogd is of niet. De uitslag die je kunt aflezen op het staafje combineer je met de symptomen die je op de verpakking terug kunt vinden. Dit is de indicatie van de oorzaak van je vaginale klachten. Canesten Gyno biedt je vervolgens een effectieve behandelmethode.

Canesten kopen op Plein

Bij Plein vind je de schimmelinfectie behandeling van Canesten. Canesten online kopen doe je gemakkelijk en snel. Bestel vandaag, dan worden de producten (mits voorradig) de volgende dag al thuisbezorgd. Zo kun je snel gebruik maken van de producten van Canesten zodat jij weer snel van je schimmelinfecties af bent. 

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs