Strepsils

Heb je last van beginnende keelpijn? Strepsils bevat twee antibacteriële ingrediënten die de bacteriën doden die keelpijn veroorzaken. Tijdens de last van keelpijn, gebruik je Strepsils om je keel te verzachten. Bestel online bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

Strepsils bij keelpijn

Heb je last van beginnende keelpijn? Strepsils bevat twee antibacteriële ingrediënten die de bacteriën doden die keelpijn veroorzaken. Strepsils blijft lang werken nadat de zuigtablet op is. Als u last heeft van een keelpijn, is het goed om te weten dat het meestal twee tot tien dagen duurt voordat dit over is. Je kunt gedurende die tijd strepsils gebruiken om de zere keel te verzachten.

Zere keel voorkomen

Drink, naast het gebruik van Strepsils, voldoende warme dranken om er zo voor te zorgen dat u genoeg vocht binnen krijgt. Als je ook last hebt van een verstopte neus, kunt u het beste stomen boven een bak met heet water. Drink niet te veel alcohol, dit 'desinfecteert' niet. Het drinken van alcohol leidt zelfs eerder tot irritatie dan verzachting van een zere keel.

Gebruik geen luchtverfrissers of deodorant in spuitbussen, omdat deze ook verdere irritatie kunnen veroorzaken. Alhoewel het pijnlijk kan zijn, moet u toch proberen te blijven slikken. Ons natuurlijke slijm helpt bij het smeren en verzachten van de keel. Zuigen op een keeltablet helpt u bij het slikken, maar lees altijd eerst de bijsluiter.

Strepsils online kopen

Strepsils online bestellen? Bij Plein vind je het complete Strepsils assortiment. Gemakkelijk en veilig besteld en bovendien snel geleverd. Door de snelle werking van Strepsils ben je snel verlost van de keelpijn. Heb je vragen over Strepsil? Neem contact op met onze gediplomeerde drogist Marjolein via drogist@plein.nl. Zij helpt je graag verder met een advies op maat.

|