Aleve Classic 220 12 tabletten

Op voorraad
3,28
  • Gratis bezorging vanaf 35,- *
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Binnen 30 dagen gratis retourneren

Aleve Classic 220

Door de specifieke dosering naproxennatrium, namelijk 220 mg, is Aleve Classic geschikt voor het verlichten van de wat mildere pijnklachten.

  • Speciaal tegen hoofdpijn, griep en verkoudheid, kiespijn
  • Werkt tot wel 12 uur lang
  • Voor pijnen die wat langer kunnen aanhouden

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Medische informatie

GTIN 8713091028496
Extra handel artikel aanduiding waarde 19630
Certificering Waarde M01AE02
Product naam Aleve Classic
Registratiecode RVG
GPC Pijnstiller algemeen
Aanbevolen dosering 1
Maximale dosering 3, vanaf 65 jaar 2 per dag
Leeftijd Vanaf 12 jaar
Gebruiks advies Start dosering 2 tabletten, na 12 uur nog één tablet; ouderen 2 tabletten per dag , innemen met ruime hoeveelheid water of melk direct na maaltijd. Niet langer dan 10 dagen gebruiken.
Bewaar advies Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking beneden de 25 °C.
Advies voor weggooien Spoel geneesmiddelen niet door gootsteen of WC en gooi niet in prullenbak.
Houdbaar Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op etiket achter 'EXP' staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Bijwerkingen en waarschuwingen Voor gebruik met arts overleggen bij: hart- of vaatziekten, maag- of darmaandoeningen of verhoogd risico hierop, bij slechte nierfunctie, astma, zwangerschap, psoriasis, gebruik andere medicijnen of bij een leeftijd ouder dan 70 jaar.
Verkoopsvoorwaarden Uitsluitend apotheek of drogist
Afleverstatus UAD
Toedingingsvorm Tablet
Gebruiksindicatie Ter verlichting van hoofdpijn, reumatische pijn, spierpijn, spit, menstruatiepijn, tand- en kiespijn, pijn en koorts bij griep en verkoudheid en pijn en koorts bij vaccinatie.
Contra-Gebruiksindicatie Ernstige nierfunctiestoornis, inwendige bloeding, maag- of darmzweer, maagslijmvliesontsteking of maagpijn, allergisch voor NSAID's (ibuprofen, acetylsalicylzuur, diclofenac,e.d.), bloedingsneiging of behandeling met antistollingsmiddelen en bij hartfalen.
Gebruik tijdens zwangerschap Nee
Gebruik tijdens borstvoeding Nee
Gebruiksbeperking Niet samen met bepaalde andere geneesmiddelen, zie bijsluiter.
Huisarts bezoeken Als er sprake is van langer dan twee weken pijnklachten of al langer dan een week griepverschijnselen die niet verbeteren. Bij drie dagen per week of vaker pijnstillers nodig hebben tegen hoofdpijn. Bij gebruik van een NSAID en last krijgt van de maag of donkerzwarte ontlasting.
Ingrediënten Naproxennatrium 220 mg
Documenten Bijsluiter
Toepassen bij Ontstekingsremmend, koortsverlagend en pijnstillend.

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via [email protected] of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je nog geen antwoord hebt op je vragen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Meer informatie over Aleve Classic 220

Aleve Classic werkt snel en langdurig tegen pijnen die wat langer kunnen aanhouden, zoals hoofdpijn, griep en verkoudheid, keelpijn en bij koorts. Door de specifieke dosering naproxennatrium, namelijk 220 mg, is Aleve Classic geschikt voor het verlichten van de wat mildere pijnklachten bij lichaamspijn, hoofdpijn, griep en verkoudheid, tand- en kiespijn en bij koorts. Één tablet werkt tot wel 12 uur. De tabletjes zijn klein en glad, neemt dus gemakkelijk in.

Samenstelling:

Bevat 220 mg naproxennatrium per tablet.

Instructies voor gebruik

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 tablet iedere 8 tot 12 uur. Eventueel kan een aanvangsdosis van 2 tabletten worden genomen en indien nodig na 12 uur nog een tablet. Maximaal 3 tabletten per 24 uur. Ouderen vanaf 65 jaar: maximaal 2 tabletten per 24 uur.

Let op! Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor naproxen, naproxennatrium of andere pijnstillende en ontstekingremmende middelen, ernstige nierfunctiestoornissen, maag- of darmzweer, maag-/darmbloedingen, andere bloedingen zoals hersenbloeding of verhoogde bloedingsneiging, gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen en ernstig hartfalen.
Dit product kent risico's, bijwerkingen en contra-indicaties, lees daarom voor gebruik de bijsluiter zodat je zeker weet dat dit niet voor jou van toepassing is.

Productinformatie over Aleve Classic 220

  • Merk: Aleve
  • Ean: 8713091028496
  • Artikel: 957-834