Zorg goed voor jezelf

Marjolein | maandag 16 maart | Gezondheid

zorg-goed-voor-jezelf

Nu we allemaal wat vaker binnen zitten en thuis aan 't werk zijn of aan de studie, is het extra belangrijk om goed voor jezelf en je naasten te zorgen. Met extra rust, maar ook door gezond en fit te blijven. In deze blog geven wij je tips om goed voor jezelf te zorgen, juist nu we thuis blijven.

Bekijk hier onze selectie producten om goed voor jezelf te zorgen.

Zorg goed voor jezelf

Juist in deze hectische tijden is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. We worden de hele door overspoeld met de laatste nieuwsberichten, de e-mails van je werk stromen binnen en ook de kinderen hebben aandacht nodig (en moet je wellicht ook helpen met hun schoolwerk). Druk dus. Belangrijk dus om 's avonds je rust te pakken. Ga lekker in bad met een je favoriete badschuim, een kop thee, neem een maskertje en lees een goed boek. Even die telefoon weg en relaxen. Zal je goed doen. Echt.

Blijf actief

Ben je gewend om drie keer in de week in de sportschool te staan? Dan is 't bankhangen vast niks voor jou. Gelukkig zijn er manieren om ook in deze tijd lekker actief te blijven. Op YouTube vind je diverse workouts die je gemakkelijk thuis kunt doen. Zonder dat je gewichten of fitnessapparaten nodig hebt. Extra leuk: ga samen met je kinderen sporten en dansen. Kunnen ze een beetje hun energie kwijt en jij kan werken aan je conditie. 

Probeer je gezonde gewoontjes ook tijdens deze ongewone weken vol te houden. Eet gezond, blijf sporten en voorkom te veel ongezonde tussendoortjes.

Alle vitamientjes helpen

Of je (heel erg) ziek wordt van dit nieuwe virus, verschilt per persoon. Maar het kan nooit kwaad om je weerstand een beetje extra te boosten. Gezond eten is hierbij het allerbelangrijkste. Fruit, groenten, volkoren producten en zo min mogelijk geraffineerde suikers en alcohol. Wil je nog iets extra's doen, dan zijn vitamines en mineralen een goede keuze. 

Tegen de verveling

Samen thuis met je partner (of alleen, dat kan natuurlijk) en zoek je iets anders om te doen dan netflixen? Thuis blijven is alles behalve saai met onze uitgebreide assortiment seksspeeltjes. Ideaal tegen de verveling én om elkaar nog beter te leren kennen.

Daily essentials

Natuurlijk mogen ook je daily essentials niet ontbreken in je badkamerkastje. Van je favoriete shampoo, deodorant en haargel tot tandpasta, wattenschijfjes en een heerlijk ruikende douchegel.

Het zijn onzekere tijden, maar ook nu kun je rekenen op Plein.nl voor je dagelijkse verzorgingsproducten. Wij doen er alles aan om jouw favoriete producten zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Wel kan het, door de extra extra hygiëne maatregelen die zowel Plein als PostNL nemen, langer duren voordat we je bestelling kunnen bezorgen. Goed om te weten: het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Bovendien houden de bezorgers 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.

Tenslotte: zorg goed voor jezelf en elkaar. En mochten wij je ergens bij kunnen helpen, neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@plein.nl of bel of app ons tijdens kantooruren op 088 8000 200.

Bekijk hier onze selectie producten om goed voor jezelf te zorgen.

Over de schrijver

Marjolein
Marjolein

Ik ben Marjolein en ik ben gediplomeerd drogist. Bij mij kan je terecht voor al je vragen rondom je gezondheid.