Impress Your Dog hondenvoer

Elisha | maandag 25 januari | Hond

hondenvoer-impress-your-dog

Gezonde voeding is voor honden net zo belangrijk als voor mensen. Het is belangrijk dat die voeding de juiste samenstelling bevat. Denk aan een goede balans tussen eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen. Iedere hond heeft weer andere behoeftes, denk aan een puppy of een volwassen hond. Daarnaast is het aanbod van hondenvoer gigantisch, waardoor het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken.

Genoeg dingen om rekening mee te houden. Maar hoe maak je die keuze nou? Impress Your Dog helpt jou hierbij, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken. Een gezonde en gelukkige hond door de juiste voeding. Lees snel verder als je benieuwd bent.

Ontdek het complete assortiment van Impress Your Dog op Plein.nl

Impress Your Dog hondenvoer met natuurlijke ingrediënten

Omdat de gezondheid van de hond het allerbelangrijkste is, maakt Impress Your Dog gebruik van natuurlijke ingrediënten. Er zijn geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen aan de voeding toegevoegd. Doordat het koudgeperst hondenvoer is, blijven de voedingsstoffen en vitamines optimaal behouden. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van zalmolie. Dit draagt bij aan een gezonde huid en vacht en het ondersteunt de weerstand van je hond. Het hondenvoer bevat de optimale hoeveelheden calcium en fosfor, voor een gezonde skeletontwikkeling en ondersteuning van gezonde botten. Ook voor de honden die lastig granen kunnen verteren, is Impress Your Dog een perfecte match. Alle producten zijn namelijk tarweglutenvrij.

Hondenvoeding voor puppy’s

Een puppy heeft, net als jij vroeger als baby, een hele andere voedingsbehoefte dan een volwassen hond. En een hond op leeftijd heeft weer andere behoeftes dan een volwassen hond. Een puppy moet groeien. Hiervoor is de juiste voeding natuurlijk ongelofelijk belangrijk. Zo kan je kleine pup een sterke, gezonde en gelukkige volwassen hond worden. Door de ideale samenstelling en de toegevoegde zalmolie van het puppy hondenvoer van Impress Your Dog, geef je jouw pup een optimale start. De juiste samenstelling zorgt voor een gezonde huid en vacht, goede weerstand en een optimaal leervermogen.

impress-your-dog-hondenvoer

Voer voor de volwassen hond

Honden zijn dol op eten. Maar waar jij waarschijnlijk houdt van afwisseling kan jouw hond juist jarenlang hetzelfde eten! Daarom is het extra belangrijk dat de voeding die je jouw hond geeft de juiste voeding is. Dat is precies waar Impress Your Dog rekening mee houdt! Lekkere voeding, die bijdraagt aan een sterke en gezonde basis voor je volwassen hond.

Verschillende producten voor de volwassen hond

Geen hond is hetzelfde, daarom heeft Impress Your Dog, voor iedere hond wel een lekkere maaltijd in het assortiment:

  • Impress Your Dog Active draagt bijvoorbeeld bij aan de ontwikkeling van krachtige botten en sterke spieren. Daarnaast ondersteunt de zalmolie een gezonde huid en vacht. Zo blijft de conditie en prestaties van je hond optimaal!
  • De Sensitive variant is voor honden met een gevoelige maag en darmen. Impress Your Dog Sensitive is rijk aan eend (45%) en heeft hiermee slechts één (intacte) dierlijke eiwitbron. Dit helpt bij de ondersteuning van een gezonde maag- en darmfunctie.
  • Skin Power is speciaal voor honden met een gevoelige huid of vacht. Niet alleen de huid krijgt door deze voeding extra power, ook de weerstand van je hond krijgt een flinke boost. Én het draagt bij aan een goede darmflora.
  • Heeft je hond een granen- of glutenallergie? Kies dan voor Impress Your Dog Grain Free. Een product zonder granen, maar met aardappel, erwten en appel. Hierdoor past het perfect in het glutenvrije dieet van je hond.

Het juiste voer voor de oude hond

Wanneer je hond ouder wordt, verandert ook zijn voedingsbehoefte. Oudere honden zijn minder actief, waardoor ze ook minder voeding nodig hebben. Simpelweg de porties verkleinen, is alleen niet slim. Hierdoor mist je trouwe viervoeter namelijk ook andere, belangrijke voedingsstoffen. Ook nu is het dus belangrijk, om de voeding af te stemmen om de behoefte van de hond. Met Impress Your Dog Senior zorg je ervoor dat je oudere hond ook in deze levensfase blijft genieten! 

Het allerbelangrijkste is de gezondheid van jouw hond. De juiste voeding is daarbij essentieel, en zoals je ziet is er voor iedere hond geschikte voeding te vinden!

Ontdek het complete assortiment van Impress Your Dog op Plein.nl

Fotografie door Ashwien Jurawan.

Over de schrijver

Elisha
Elisha

Hi! Mijn naam is Elisha Laisina. De online wereld is echt mijn passie. Daar valt zoveel te doen en te ontdekken! Ik maak WordPress Websites en ben Content Marketeer, en vanuit Xplore Online blog ik regelmatig voor Plein. Hoe gaaf is dat? Veel leesplezier. En heb je een vraag? Zoek me gerust op!