Make-up voor valentijnsdag

Elisha | woensdag 1 februari | Make-up

make-up-valentijn

Valentijnsdag komt eraan! Tijd om een leuke date te plannen met je geliefde. Dit is natuurlijk een super goed moment om uit te pakken met een mooie make-up look. Een romantisch avondje of een romantische dag samen vraagt toch om wat extra’s, vind je niet?

Ontdek het complete assortiment make-up op Plein.nl

Make-up voor valentijnsdag

Nu we na de periode van lockdown weer uit mogen wordt het tijd om even extra uit te pakken. Kies daarom voor één van onze make-uplooks om valentijnsdag met jouw geliefde extra speciaal te maken. Ga jij voor romantisch of femme fatale?

make-up-valentijnsdag

Romantische look voor valentijnsdag

Als je liever niet te veel make-up draagt of gewoon houdt van naturel, dan is een mooie romantische look een heel goed idee voor Valentijn! Kies voor zachtroze tinten en leg de focus op lieve en onschuldige ogen en een blosje op je wangen.

Bij een romantische make-up look kies je het beste voor een lichte foundation of een mooie bb-cream. Je hebt dan een mooie egale basis om op verder te werken. Natuurlijk mag een mooie roze blush niet ontbreken, om een natuurlijk bloos effect te creëren. De True Match Blush van L’Oréal in de kleur 165 Rose Bonne Minne is een echte aanrader voor deze look. Breng de blush aan met het bijgeleverde kwastje of dep een beetje op je wangen met je vingers. Een tip is om even te lachen terwijl je je blush aanbrengt. Je ziet dan precies waar het het mooiste valt op je gezicht.

Een nude look op je ogen past ook helemaal bij deze romantische look. Maybelline Oogschaduw Palette The Nudes heeft hele mooie tinten. Het leuke aan deze oogschaduw is dat je een mooi smokey effect kan creëren die warm maar toch subtiel oogt.

Op een Valentijnsdate gaat er waarschijnlijk wel gezoend worden. Niks zo vervelend als een lipstick of gloss die dan overal gaat zitten. De Matte Ink Lipsticks van Maybeline zijn dan een hele goede keuze. Deze blijft zelfs tot 16 uur zitten en is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleurtjes.

make-up-valentijnsdag

Vampy look met zwoele ogen, vurige nagels en onweerstaanbare lippen

Ben je meer een femme fatale en hou je er wel van om echt uit te pakken? Ga dan voor een vampy look, met zwoele oogmake-up. De Lash Sensational mascara van Maybelline definieert en versterkt elke wimper voor een extra mooi effect. De speciale waaiervorm van het borsteltje zorgt daarnaast voor sensationeel volume. Een hele goeie keuze dus als je je ogen er echt uit wilt laten springen!

Mooie rode nagels kunnen bij een vampy look natuurlijk niet ontbreken. Sally Hansen heeft een hele mooie lijn die plantaardig en 100% vegan is! De vuurrode intense kleur is een hele goede keus voor een femme fatale look op Valentijnsdag.

Wil je onweerstaanbare lippen? Dan kan een mooie knalrode lippenstick niet in je tas ontbreken. Yves Saint Laurent geeft een hele mooie fel rode kleur. Alleen de verpakking van deze lipstick is al een eye catcher en echt een must have voor in je tas.

Ontdek het complete assortiment make-up op Plein.nl

Fotografie door Ashwien Jurawan.

Over de schrijver

Elisha
Elisha

Hi! Mijn naam is Elisha Laisina. De online wereld is echt mijn passie. Daar valt zoveel te doen en te ontdekken! Ik maak WordPress Websites en ben Content Marketeer, en vanuit Xplore Online blog ik regelmatig voor Plein. Hoe gaaf is dat? Veel leesplezier. En heb je een vraag? Zoek me gerust op!