Online retailer Plein is verhuisd naar Houten

Eline | dinsdag 1 april |

plein-verhuisd-naar-houten

Per maart 2014 is online retailer Plein verhuisd van Rotterdam naar Houten. Onder Plein vallen webwinkels als tandartsplein.nl, drogistplein.nl en huisdierplein.nl.

De nieuwe locatie

Per heden zullen alle bedrijfsactiviteiten van Plein vanuit het nieuwe adres in Houten plaatsvinden. “De verhuizing naar het nieuwe pand was dringend nodig vanwege de aanhoudende groei van de afgelopen jaren, en onze ambities voor de toekomst,” aldus algemeen directeur Sebastiaan van Wermeskerken. De oppervlakte van het nieuwe pand bedraagt ruim 2000m². Vooral een significant groter magazijn was nodig. Het bedrijf onderscheidt zich namelijk door haar producten altijd op voorraad te willen hebben en daardoor ‘vandaag besteld morgen in huis’ te kunnen garanderen.

Over Plein

Plein, voorheen Pleinshoppen, is in 1998 opgericht in Leiden. De basis was de informatieve tandheelkundige website tandartsinfo.net, later tandartsplein.nl. Begin 2006 werd op tandartsplein.nl de eerste webwinkel gelanceerd, dit was meteen een succes. Al snel volgden de andere webwinkels. Momenteel heeft Plein een assortiment van ruim 150.000 producten, verdeeld over zes webwinkels, te weten: tandartsplein.nl, drogistplein.nl, huisdierplein.nl, scheerplein.nl, babyplein.nl en huishoudplein.nl

Adres Plein

Het nieuwe adres van het kantoor en magazijn is: Hoofdveste 2 3992 DG Houten Iedere werkdag zijn wij te bereiken op telefoonnummer 088 8000 200 en via plein.nl

Over de schrijver

Eline
Eline

Hi, ik ben Eline en werkzaam als online marketeer bij Plein. Ik heb een grote liefde voor alles wat met verzorging & make-up te maken heeft.