Premium hondenvoer van Fokker

Renée | maandag 21 maart | Hond

fokker hondenvoer

Uitgebalanceerde voeding is belangrijk, ook - en juist - voor je viervoeter. Fokker ontwikkelt al 40 jaar superieure voeding voor honden en katten. Met toepassing van uitsluitend de hoogste kwaliteit ingrediënten en de overtuiging dat voeding altijd zeer smakelijk moet zijn, draagt Fokker bij aan de gezondheid van jouw huisdier. De compleet uitgebalanceerde maaltijden van Fokker High Premium bevatten alles voor een gezond en gelukkig leven van jouw hond. En, niet geheel onbelangrijk, het is nog lekker ook!

Ontdek het complete assortiment van Fokker bij Plein.

Fokker Premium voer

Bij Fokker staat kwaliteit en het gebruik van uitsluitend de beste ingrediënten voorop. Fokker maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen voor het optimaliseren en vernieuwen van hun producten. Er wordt onderzoek gedaan naar de verteerbaarheid en acceptatie van voeding, vachtontwikkeling en het effect van voeding op het gebit. Het resultaat is high premium honden- en kattenvoer voor een gezond en gelukkig leven van jouw huisdier.

Voer afgestemd op jouw hond

Fokker Petfood heeft een uitgebreid assortiment met hondenvoer en snacks specifiek afgestemd op de levensfase en behoeftes van jouw hond. Zo is er voer speciaal voor puppy's, oudere honden (vanaf 7 jaar), honden met (neiging tot) overgewicht en honden met (de neiging tot) allergieën. Daarnaast heeft Fokker voer afgestemd op het ras van jouw hond:

 • Special-Fit 1 voor Lhasa Apso, Shih Tzu, Yorkshire Terrier en Maltezer.
 • Special-Fit 2 voor  Papillon, Pomeriaan, Chihuahua en Dwergpinscher.
 • Special-Fit 3 voor West Highland Dwergschnauzer, White Terrier, Teckel, en Jack Russell Terrier.
 • Special-Fit 4 voor Golden Retriever, Labrador Retriever, Flatcoated Retriever en Labradoodle.

Over de laatste twee varianten vertellen we je hieronder graag meer.

Fokker Special-Fit 3

Fokker Special-Fit 3 is een hoogwaardige hondenvoeding voor volwassen honden vanaf 1 jaar en geschikt voor de volgende rassen:

 • West Highland Dwergschnauzer
 • White Terrier
 • Teckel
 • Jack Russell Terrier.

Fokker Special-Fit 3 draagt bij aan een gezond en lang leven en ondersteunt het behoud een gezonde huid en natuurlijke vachtkleur. Door de ingrediënten Glucosamine en Chrondroitine onderhoud het de gewrichten en kraakbeen. Het ingrediënt L-Carnitine bevordert de omzetting van vet en energie en zorgt voor een compacte spiermassa. Een ander voordeel van Special-Fit 3 is dat het zeer smakelijk is (handig voor de moeilijke eters).

fokker hondenvoer special fit 4

Fokker Special-Fit 4

Naast Fokker Special-Fit 3 is er Fokker Special-Fit 4. Ook deze variant is van de allerhoogste kwaliteit. Special-Fit 4 is geschikt voor honden vanaf 1 jaar van de rassen:

 • Golden Retriever
 • Labrador Retriever
 • Flatcoated Retriever
 • Labradoodle.

Dit hoogwaardige voer bevat de beste ingrediënten en houdt jouw hond op het ideale gewicht. Omega vetzuren dragen bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht. De ingrediënten Glucosamine en Chondroitine zorgen voor het onderhoud van gewrichten en kraakbeen. Special-Fit 4 bevordert een goede darmwerking en ondersteunt het immuunsysteem. Dit product is verkrijgbaar in verschillende formaten en heeft een optimaal brokformaat.

Gezonde tussendoortjes

Soms verdient jouw hond een beloning of gewoon een gezond tussendoortje. Fokker heeft daarvoor verschillende producten in haar assortiment:

Fokker Meaty Bites

Fokker Meaty Bites is een heerlijke traktatie voor jouw hond. Dit product is zeer geschikt voor training en opleiding. Maar ook prima als afwisseling op de dagelijkse voeding of als luxe maaltijd voor je viervoeter. De Meaty Bites bevatten één eiwitbron, zijn graanvrij en hypoallergeen. Fokker Meaty Bites is verkrijgbaar in twee varianten: small/medium en medium/large.

fokker hondenvoer

Fokker Dog Meat Rolls

Naast de Meaty Bites heeft Fokker de Dog Meat Rolls. Deze heerlijke worst is het perfecte gezonde tussendoortje, maar kan ook als complete maaltijd worden geserveerd. De worst is van slagerskwaliteit (smullen gegarandeerd), zorgt voor sterke botten en gewrichten en is hoog verteerbaar. Verkrijgbaar in de smaken:

Extra fijn: de worst is 1,5 jaar buiten de koelkast houdbaar. Maar geloof ons, die is veel eerder op. Zo onweerstaanbaar is 'ie!

Ook fan van Fokker Petfood?

Op Plein vind je het complete assortiment van Fokker voor jouw hond, maar ook voor je kat. Van de allerhoogste kwaliteit, met de beste ingrediënten en onweerstaanbaar lekker. Met Fokker weet je zeker dat je het beste geeft aan jouw huisdier. Ontdek snel het aanbod, van volledige maaltijden tot gezonde tussendoortjes, en bestel het hondenvoer en kattenvoer van Fokker bij Plein.

Over de schrijver

Renée
Renée

Hey! mijn naam is Renée en ik ben gek op dieren! Ik woon samen met de allerleukste waterschildpad Simon. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt en bezit 2 dierdiploma's.