Het puppy- en kittenpakket van CaroCroc

Renée | maandag 31 januari | Hond

carocroc puppypakket

Krijg jij binnenkort een puppy of kitten of krijgt jouw hond of poes binnenkort kleintjes? Dan is het puppy- en kittenpakket van CaroCroc absoluut een aanrader. Dit pakketje zit boordevol lekkers en leuks voor jouw newborn. Van speeltjes tot lekkere brokjes. In deze blog geven we je graag een sneak peak!

Puppypakket: een goede start voor jouw puppy

Wordt jouw gezin binnenkort uitgebreid met een pup? Of ben je op zoek naar een kraamcadeau voor de puppy van je beste vriend(in)? Dan zit je goed met het CaroCroc puppypakket! Het pakket bestaat uit CaroCroc brokjes, een speelballetje, een maatbeker, een puppyboekje en €7,50 geld terug op je volgende aankoop.

Het CaroCroc puppypakket is verkrijgbaar in 2 varianten: CaroCroc Puppy en CaroCroc Puppy Large. Heb je een klein of middelgroot hondenras? Dan is het Puppy pakket de beste keuze! Heb je een groot hondenras (met een volwassen gewicht van meer dan 30kg), dan kies je voor het Puppy Large pakket. We horen je denken: wat is dan het verschil met de Puppy Large brokken? Nou, dat heeft voornamelijk te maken met de razendsnelle groei van grote hondenrassen. De bouwstoffen in het Puppy Large voer zijn zo afgestemd dat de puppy gelijkmatig zal groeien. Hiermee voorkomen we dat deze reuze puppy’s niet te snel groeien, waardoor het risico op gewrichtsproblemen verkleind wordt.

puppypakket van carocroc

Waarom een puppypakket?

Een puppy is volop in ontwikkeling! Goed voer is daarom juist in de puppyfase erg belangrijk. Met CaroCroc Puppy krijgt jouw pup de juiste hoeveelheid energie binnen om zich volop te ontwikkelen, de wereld te ontdekken en heerlijk pup te zijn, dit noemen wij voeren naar energiebehoefte. Bovendien wordt de weerstand van je puppy ondersteunt door het gist en vitamine E en zijn de brokken licht verteerbaar. De optimale verhouding omega-3 en -6 dragen bij aan en gezonde huid- en vachtconditie. De brokken van CaroCroc bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en bieden kwaliteit voor een eerlijke prijs. Heerlijk van eigen Hollandse bodem.

Super handig: in het puppypakket vind je een puppyboekje boordevol informatie, weetjes en tips. Je vind er meer informatie over ontwikkeling, lichaamstaal, groei, opvoeding, voeren, training, verzorging en nog veel meer! Als kersverse puppy eigenaar een must read.

Het CaroCroc puppypakket wordt geleverd in een mooie geschenkdoos. Met de mijlpaalkaarten leg je de mooiste momenten van jouw puppy vast. Met deze perfecte start vliegt die geweldige puppytijd namelijk snel voorbij. Geniet van de mooie momenten!

carocroc kittenpakket

Kittenpakket: een goede start voor jouw kitten

Natuurlijk zijn wij onze kattenvriendjes niet vergeten. Met het CaroCroc kittenpakket geef je jouw kitten een perfecte start. Super handig voor jou als kersverse kitteneigenaar: in het kittenpakket vind je een kittenboekje boordevol informatie, weetjes en tips. Je vind er meer informatie over ontwikkeling, lichaamstaal, voeren, kattenbaktraining, binnen- en buitenkatten en nog veel meer!

Het CaroCroc kittenpakket wordt geleverd in een mooie geschenkdoos. Wij weten natuurlijk hoe dol katten zijn op dozen, daarom kan je het doosje van het kittenpakket heel simpel ombouwen tot een huisje voor jouw kitten. Een nieuw huis voor in zijn nieuwe thuis!

kittenppakket van carocroc

Waarom een kittenpakket?

Wist je dat een kitten zijn eerste levensjaar volop in ontwikkeling is? Het beenderstelsel, tanden, spieren en het verteringsstelsel worden gevormd. Goed voer is voor jouw kitten daarom extra belangrijk. Omdat jouw kitten zich volop ontwikkeld, heeft de kitten een hogere energiebehoefte. CaroCroc kittenvoer is daarom afgestemd op deze verhoogde energiebehoefte. De uitgebalanceerde samenstelling legt een stevige basis voor en gezond en vitaal kattenleven. Daar bovenop dragen de optimale verhouding omega-3 en -6 bij aan en gezonde huid- en vachtconditie. Ook deze brokken van CaroCroc bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en bieden kwaliteit voor een eerlijke prijs. Heerlijk van eigen Hollandse bodem.

Ontdek het CaroCroc puppypakket en CaroCroc kittenpakket bij Plein.

Fotografie door Ashwien Jurawan.

Over de schrijver

Renée
Renée

Hey! mijn naam is Renée en ik ben gek op dieren! Ik woon samen met de allerleukste waterschildpad Simon. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt en bezit 2 dierdiploma's.