Wimper primer voor lange en volle wimpers

Elisha | maandag 25 november | Make-up

wimper-primer

Lange en volle wimpers, waardoor je ooglook nóg beter uitkomt. Dat wil jij toch ook? Helaas is niet iedereen gezegend met van die prachtige wimpers, maar gelukkig zijn er verschillende producten waardoor je dit effect toch kunt bereiken. Kies bijvoorbeeld voor een wimper primer. In dit blog vind je tips om je wimpers nog meer te laten stralen!

Wat doet een wimper primer?

Primers ken je misschien wel voor je huid of voor onder je oogschaduw. Het geeft een mooie egale basis en je make-up blijft langer zitten. Maar heb je al eens van een wimper primer gehoord? Een wimper primer is het ideale product als je direct, zonder gebruik van nepwimpers of wimperextensions, prachtige volle en lange wimpers wilt creëren.

Met de Lash Revival Volume Boosting Primer van Max Factor geef je je wimpers niet alleen een volume boost, maar ook een goede verzorging. De verzorgende oliën en vitamine E hydrateren je wimpers iedere keer dat je het product aanbrengt. Het borsteltje met de rubberen haartjes zorgt ervoor dat de primer goed verdeeld wordt. Het spreidt je wimperhaartjes en pakt elk haartje mee. Met prachtige volumineuze wimpers als resultaat!

max-factor-lash-revival-volume-boosting-primer

Hoe gebruik ik een wimper primer?

  1. Draai de primer open en kijk naar beneden in de spiegel. Zo voorkom je dat de primer in plaats van alleen op je wimpers, ook op je oogleden terecht komt.
  2. Duw het borsteltje goed tegen je wimperrand en werk zigzaggend naar boven. Door te zigzaggen in plaats van alleen langs de haartjes te strijken, creëer je extra lange en volle wimpers.
  3. Focus goed op de gehele lengte van je wimpers. Begin bij de aanzet en stop pas met zigzaggen aan het uiteinde van je haartjes. Zo accentueer je je gehele wimpers en zorg je voor een mooie basis.
  4. Wil je je wimpers een extra boost geven? Breng dan nog een laagje aan op dezelfde manier.
  5. Laat je wimpers 30 seconden drogen voordat je mascara aanbrengt. Zo krijgt de primer de tijd om te hechten en bereik je het beste resultaat.

Het effect? Direct vollere wimpers, die je ooglook nét dat beetje extra geven!

Extra tip!

Pomp nooit met het borsteltje in het flesje. Door te pompen komt er veel lucht bij het product en droogt het sneller uit. Door de primer met een draaibeweging te openen en te sluiten blijft het langer goed en heb je er langer plezier van.

Fotografie door Ashwien Jurawan.

Over de schrijver

Elisha
Elisha

Hi! Mijn naam is Elisha Laisina. De online wereld is echt mijn passie. Daar valt zoveel te doen en te ontdekken! Ik maak WordPress Websites en ben Content Marketeer, en vanuit Xplore Online blog ik af en toe voor Plein.nl. Hoe gaaf is dat? Veel leesplezier. En heb je een vraag? Zoek me gerust op!