Wat is een wimperserum?

Elisha | dinsdag 3 december | Make-up

loreal-paris-clinically-proven-lash-serum

Wil je graag mooie volle en lange wimpers zonder valse wimpers of extensions te gebruiken? Ga dan voor een wimperserum. Een serum is een product dat je gedurende een aantal weken op je wimperrand aanbrengt. Je moet het meerdere keren aanbrengen voor het gewenste resultaat, dus geduld heb je hiervoor zeker nodig.

Wat zijn de voordelen van een wimperserum?

Wimperserum is een heel fijn product als je dunne en korte wimpers hebt. Of als je wimpers zijn beschadigd door wimperextensions. Met een serum verzorg je je wimpers voor langdurig resultaat en breng je ze weer in goede conditie.

Wimperserum aanbrengen in vijf stappen

  1. Reinig je wimpers en zorg ervoor dat alle make-up resten van je ogen verwijderd zijn.
  2. Draai de dop van het wimperserum en draai een paar keer aan de onderkant om het serum vrij te laten komen op het borsteltje.
  3. Breng een dun laagje aan op de aanzet van je wimpers. Net als een eyeliner. Doe dit op je bovenste en onderste wimperrand.
  4. Gebruik het serum iedere ochtend en avond, gedurende 8 weken.
  5. Laat het serum goed intrekken en wacht even tot je verder gaat met het aanbrengen van make-up.

Het resultaat? Mooie verzorgde en versterkte wimpers die je ogen laten stralen!

wimperserum

Wimperserum kopen

Het wimperserum van L’Oréal Paris is klinisch bewezen en bevat zes actieve wimperverzorgende ingrediënten, zoals hyaluronzuur en voedende castorolie. Het versterkt en verzorgt je wimpers zichtbaar* en vermindert wimperverlies**, bij 2x daags gebruik na acht weken. Het L'Oréal Clinically Proven Wimperserum is niet gevaarlijk voor je ogen. Het bevat namelijk geen bimatoprost of bestanddelen die daaraan verwant zijn. Je kunt het dus veilig gebruiken!

Naast het wimperserum van L'Oréal Paris vindt je op Plein.nl ook het wimperserum van Maybelline. Maybelline Lash Sensational Wimper Boosting Serum bevat arginine en pro-vitamine B5 waardoor je wimpers perfect worden verzorgd. Na slechts vier weken gebruik lijken je wimpers dikker en voller en zijn ze zacht, soepel en sterk.

Fotografie door Ashwien Jurawan.

Over de schrijver

Elisha
Elisha

Hi! Mijn naam is Elisha Laisina. De online wereld is echt mijn passie. Daar valt zoveel te doen en te ontdekken! Ik maak WordPress Websites en ben Content Marketeer, en vanuit Xplore Online blog ik af en toe voor Plein.nl. Hoe gaaf is dat? Veel leesplezier. En heb je een vraag? Zoek me gerust op!