Biologische babyvoeding

Eline | maandag 30 september | Eten & drinken

biologische-babyvoeding

Je wilt altijd het beste voor je kindje, zo ook op het gebied van voeding. We worden steeds bewuster van de manier waarop we met ons lichaam omgaan en wat we binnen krijgen, en dit geldt natuurlijk ook voor je kindje. Natuurlijke en biologische babyvoeding is de laatste tijd steeds populairder geworden. Inmiddels is de keuze reuze en dit is wel zo fijn natuurlijk: van groente-en fruitpotjes tot aan lekkere en verantwoorde tussendoortjes. In dit blog vertellen we je graag welke biologische merken babyvoeding er allemaal zijn.

Ontdek het complete assortiment biologische babyvoeding op Plein.nl

Biologische babyvoeding

Er zijn verschillende merken die natuurlijke en biologische babyvoeding aanbieden. Hieronder staan een aantal merken die we verder voor je toelichten. 

Love My Veggies

Love My Veggies is opgericht door de Nederlandse zussen Kim en Kelly. Love My Veggies biedt gezonde snacks voor je kindje. De producten zijn altijd 100% natuurlijk en biologisch. Er wordt gebruik gemaakt van de best mogelijke ingrediënten die stuk voor stuk vrij zijn van onnatuurlijke toevoegingen. Zo zijn de producten vrij van suikers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Wat je ziet, is wat je krijgt. 

Met gezonde producten als fruitspread en papjes tot aan verantwoorde tussendoortjes zoals smikkelreepjes en smulstengels. Alle producten zijn vervaardigd met ingrediënten van groenten en fruit die uit de natuur komen. Een greep uit de ingrediënten: biet, aardbei, banaan, mango, appel, pompoen, wortel, framboos, kokos en nog veel meer! 

Biobim

Al sinds 1982 maakt Biobim de lekkerste biologische babyvoeding, met liefde voor kinderen en met respect voor de natuur. Bewuste ouders wordt een uitgebalanceerd assortiment biologische babyvoeding geboden dat ontstaan is uit jarenlange kennis. Bij Biobim vind je onder andere zuigelingenvoeding, papjes, groente-en fruit hapjes, cereals en tussendoortjes.

HiPP

Het bedrijf HiPP staat al meer dan 50 jaar voor mens en natuur. De oprichter van Hipp, Claus Hipp, staat persoonlijk garant voor de kwaliteit van elk product. HiPP vindt biologische landbouw erg belangrijk. En dat is terug te zien in de producten, zo wilt Hipp een zo goed mogelijk natuurlijke en gezonde ontwikkeling voor je baby. Je kunt bij HiPP terecht voor knapperige koekjes boordevol biologische granen, 100% biologisch gemaakte sappen van zongerijpt fruit rijk aan vitamine C en biologische opvolgmelk met natuurlijke melkzuurbacteriën en verrijkt met Omega 3 en vitaminen A, C en D. 

Babybio

De producten van Babybio zijn samengesteld volgens de aanbevelingen van kinderartsen en bevatten uitsluitend kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. De voeding is vrij van overbodige supplementen en vrijwel altijd zonder toegevoegde suikers, zout en bindmiddel. En omdat het bedrijf is opgericht in Frankrijk komen de meeste ingrediënten uit... Frankrijk! Eventueel andere ingrediënten worden uit buurlanden geselecteerd. De ingrediënten moeten door een strenge keuring heen, je kan dus met zekerheid zeggen dat de ingrediënten van zeer hoge kwaliteit zijn.

Babybio past bovendien haar recepten aan door de meest bekende allergenen (zoals kiwi en selder) te bannen en te streven naar recepten die geen melk, gluten of eieren bevatten. Dus of je baby allergisch is of niet: elke baby kan genieten van de gezonde, biologische en lekkere voeding van Babybio.

Ontdek het complete assortiment biologische babyvoeding op Plein.nl

Over de schrijver

Eline
Eline

Hi, ik ben Eline en werkzaam als online marketeer bij Plein. Ik heb een grote liefde voor alles wat met verzorging & make-up te maken heeft.