De mooiste accessoires voor je huisdier

Plein | zondag 2 oktober | Hond

honden kussen

Velvet, ook wel fluweel of velours genoemd, is tegenwoordig overal zichtbaar in het interieur. Het materiaal is prachtig warm en comfortabel, waardoor het in het interieur een luxe en knusse sfeer creëert. Door het toevoegen van velvet woonaccessoires zorg je voor een elegante uitstraling. Daarbij is het een voordeel dat de stof makkelijk is te combineren in verschillende interieurstijlen.  

Ontdek het volledige assortiment Designed By Lotte op Plein.nl

Designed by Lotte is een merk wat producten ontwikkelt die niet alleen passen bij jouw huisdier, maar ook bij jouw interieur en lifestyle. Voor de ontwikkeling van de producten worden trends en ontwikkelingen in de woonbranche nauw in de gaten gehouden. Alleen de hoogste kwaliteit materialen worden gebruikt en er wordt kritisch gekeken naar ieder detail. Natuurlijk mag de velvet trend ook bij huisdieraccessoires niet ontbreken. Designed by Lotte biedt daarom mooie kwalitatief hoogwaardige velvet producten aan voor je hond of kat, die helemaal bij deze woontrend passen. 
 
Hieronder een greep uit onze mooiste velvet items voor jouw huisdier, waarmee je jouw interieur een warme en sfeervolle uitstraling geeft. 

Ligkussens 

Het Designed by Lotte Nalino ligkussen is een echte musthave voor elke velvet liefhebber. Dit ligkussen biedt een heerlijke, zachte slaapplek voor jouw hond en zorgt daarnaast voor een chique detail in jouw interieur. De fluwelen stof is erg stevig en wordt ook vaak gebruikt voor meubels. Het ligkussen is een prachtig item waar jouw hond lang plezier van heeft. 

honden kussen

In de bovenstaande afbeelding: Designed by Lotte Ligkussen Nalino

Kattenmanden

Ook voor jouw kat zijn er verschillende prachtige producten ontwikkelend in de trendy stof fluweel. De Designed by Lotte Fluco is een heerlijk zachte mand die erg mooi staat in het interieur. De glanzende stof van de mand geeft een chique uitstraling en voelt heel zacht. Wil jij jouw interieur nog unieker maken? Kies dan voor de kattenmand Designed by Lotte Ziba. Deze mand heeft een prachtige gevlochten structuur, die  een heerlijk luxe slaapplek biedt voor jouw kat. 
 

In de bovenstaande afbeelding van links naar rechts: Designed by Lotte Kattenmand Ziba en Designed by Lotte Kattenmand Fluco 

Krabpalen 

Houdt jouw kat ook zo van krabben? Uiteraard is het niet de bedoeling dat jouw mooie fluwelen woonaccessoires kapot gaan. Daarom heeft Designed by Lotte de krabpaal Yenna ontwikkeld. Een uniek design krabpaal met een sisal krabgedeelte, zodat jouw kat lekker zijn gang kan gaan met krabben. De onderplaat en het gedeelte bovenop zijn voorzien van velvet stof, wat maakt dat deze krabpaal een echte eyecatcher is in jouw interieur. Het zachte speelbolletje aan de krabpaal geeft jouw kat extra speelplezier.  

krabpaal

In de bovenstaande afbeelding: Designed by Lotte Yenna Krabpaal  
 
Bovenstaande producten van Designed by Lotte zijn verkrijgbaar in drie kleuren: grijs, groen en roze. De velvet stof voelt zacht aan, is erg stevig en kan tegen een stootje. Combineer de stijlvolle velvet accessoires van Designed by Lotte in jouw woonstijl, creëer chique details in je huis en maak jouw interieur helemaal af.  

Ontdek het volledige assortiment Designed By Lotte op Plein.nl

Fotografie door Ashwien

Over de schrijver

Plein
Plein

Op Plein vind je alles voor de verzorging van jezelf, je gezin, huishouden & huisdier.