Duurzaam en natuurlijk schoonmaken

Plein | maandag 18 september | Schoonmaakartikelen

schoonmaken met ZO

Schoonmaken is een van die taken die we bijna allemaal moeten doen, maar weinigen van ons echt leuk vinden. Het kan tijdrovend en frustrerend zijn om je huis schoon en fris te houden en vooral als je dit allemaal op een natuurlijke, duurzame manier en betaalbaar wil doen. Maak kennis met het merk schoonmaakmerk: ZO.

Ontdek het volledige assortiment ZO op Plein.nl

Starten met duurzaam schoonmaken

Bij ZO vind je 100% natuurlijke en vegan concentraten zonder enige gevarensymbolen op de verpakkingen. Met deze concentraten krijg je de kans om zelf je reinigers te maken. Het enige wat je hoeft te doen, is je "forever bottle" vullen tot de aangegeven streep met het concentraat en koud water toevoegen. Deze eenvoudige methode bespaart op transport, verpakkingsmateriaal en energie. ZO is het eerste schoonmaakmerk dat echt 100% natuurlijk is. Alle producten zijn volledig veganistisch en worden niet op dieren getest. In onze reinigers gebruiken ze uitsluitend natuurlijke ingrediënten van plantaardige oorsprong.

Schoonmaakoplossing voor het hele jaar

Een van de bestsellers van ZO is het 4-in-1 Startpakket, een uitgebreide set die is ontworpen om aan al jouw schoonmaakbehoeften gedurende het hele jaar te voldoen. Deze kit bevat  schoonmaakconcentraten voor een alles, keuken, sanitair en glas reiniger, 4 forever bottles en 4 microvezeldoeken. In totaal kan je wel 40 flessen vullen! Het is alles wat je nodig hebt om je huis brandschoon te houden, terwijl je ook een positieve impact op het milieu maakt. 

Als je nieuw bent met het merk ZO en de magie van duurzaam schoonmaken uit de eerste hand wilt ervaren, is de ZO Alles-, Sanitair-, Keuken- en Glasreiniger Probeerset perfect voor jou. Deze set bevat vier microvezeldoeken en vier forever bottles, elk gevuld met één ZO-concentraat. Het is de perfecte manier om de reinigingskracht en milieuvriendelijkheid van ZO zelf te ervaren. Zodra je het verschil hebt ervaren, kun je naadloos overschakelen naar de navulzakken van ZO, waardoor je afval en je ecologische voetafdruk aanzienlijk vermindert! De microvezeldoeken zijn ook los verkrijgbaar. 

schoonmaken met ZO

De voordelen van duurzaam schoonmaken met ZO

Waarom zou je overschakelen naar ZO voor je schoonmaakbehoeften? Hier zijn enkele redenen:

1. Schoonmaken wordt onderhouden:

Met ZO is schoonmaken niet alleen gericht op het verwijderen van vuil; het gaat ook om het moeiteloos handhaven van netheid. De producten van ZO zijn ontworpen om schoonmaken eenvoudig te maken, wat je tijd en energie bespaart.

2. Milieuvriendelijk en afvalvrij:

ZO is toegewijd aan duurzaamheid. De schoonmaakconcentraten zijn 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar, vrij van schadelijke chemicaliën. Door navulzakken en forever bottles te gebruiken, verminder je aanzienlijk plastic afval.

3. Budgetvriendelijk:

Schoonmaken met ZO is niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

4. Besparingen:

Met ZO kun je aanzienlijk besparen. Een gemiddeld huishouden bespaart jaarlijks maar liefst 40 plastic flessen en 30 liter schoonmaakmiddel en zeep. Dit betekent niet alleen minder uitgaven aan schoonmaakproducten, maar ook minder frequente aankopen en minder verspilling.

5. Lange levensduur:

De reinigers van ZO gaan lang mee en zijn zeer zuinig in gebruik. Je hoeft de forever bottles maar 1 keer te kopen en de microvezeldoeken kan je tot 300 keer wassen.

schoonmaken met ZO

ZO kopen op Plein.nl

In een tijd waarin duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van het grootste belang zijn, is ZO een perfect voorbeeld van hoe we onze dagelijkse routines kunnen aanpassen om een positieve impact op onze planeet te hebben. Met ZO wordt schoonmaken niet alleen eenvoudiger, maar ook duurzamer, budgetvriendelijker en milieuvriendelijker.

Ontdek het volledige assortiment ZO op Plein.nl

Over de schrijver

Plein
Plein

Op Plein vind je alles voor de verzorging van jezelf, je gezin, huishouden & huisdier.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs