Plein verder onder één domeinnaam

Eline | dinsdag 14 januari | Algemeen

plein-naar-een-domeinnaam

Plein heeft 2019 afgesloten met de overgang van haar individuele webshops naar één domeinnaam: Plein.nl/be. De 6 losse webhops waarmee de e-tailer voorheen actief was, zijn vanaf nu te vinden onder Plein.nl/be.

Van specialistisch platform tot alles voor de verzorging van jezelf en je gezin

Plein begon in 2003 als hét kennisplatform Tandartsplein.nl voor de specialistische mondverzorging. In 2006 was de webshop een feit en al snel volgden meer dan 25(!) Pleinen. In 2013 werden deze Pleinen gedownsized naar 6 overzichtelijke Pleinen:

  1. Drogistplein.nl
  2. Tandartsplein.nl
  3. Huisdierplein.nl
  4. Babyplein.nl
  5. Huishoudplein.nl
  6. Scheerplein.nl

Vanaf 2017 ligt de focus volledig op verzorgingsproducten voor jezelf, je gezin & je huisdier. En daar hoort ook een overzichtelijke webshop bij onder één (domein)naam. Eind 2019 heeft Plein de overgang van de afzonderlijke shops afgerond en is het complete assortiment via het hoofddomein te vinden en te bestellen. Voor de klant betekent dit een overzichtelijke webshop waar hij gemakkelijker en sneller de producten vindt die hij zoekt. Bovendien is door deze overgang het complete aanbod van Plein – van verzorgingsproducten tot alles voor je huisdier – in één oogopslag te zien en te bestellen.

Voor het bedrijf Plein betekent de overgang naar één domeinnaam kansen om verder te groeien o.a. op het gebied van naamsbekendheid. Met de volledig focus op Plein hoopt het bedrijf dit jaar forse stappen te maken in zowel omzet als naamsbekendheid.

Over Plein

Plein is thuis in verzorging. Bij Plein vind je alles voor de dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin en je huisdier. We hebben niet alleen een groot aanbod aan A-merken ook hebben we een uitgebreide selectie aan kleine innovatieve merken in ons assortiment.

 

 

 

 

Over de schrijver

Eline
Eline

Hi, ik ben Eline en werkzaam als online marketeer bij Plein. Ik heb een grote liefde voor alles wat met verzorging & make-up te maken heeft.