Welkom op de blog van Plein.nl. Hier vind je volop inspiratie en tips voor de dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, je huishouden en je huisdieren!


Retinol serum voor je huid

Elisha | donderdag 10 maart

Retinol. Heb jij er al eens van gehoord? Een krachtig en daardoor erg populair ingrediënt in skincare vandaag de dag. En niet zonder reden. Retinol helpt niet alleen bij het verminderen van de tekenen van huidveroudering, het wordt ook vaak in...

Lees verder

Shopping Awards: Stem jij ook op Plein?

Plein | dinsdag 1 maart

Plein doet dit jaar mee aan de Shopping Awards binnen de categorie Drogisterijen. Ook fan van Plein.nl? Stem dan nu op Plein.nl via deze link: www.stemshoppingawards.nl/plein.nl Namens het team van Plein.nl alvast heel erg bedankt! Wat zijn de Sh...

Lees verder

Gezicht en lichaam scrubben

Elisha | maandag 21 februari

Scrubben zorgt voor een zachte huid en een stralende en gezonde uitstraling. Bovendien heeft scrubben vele voordelen voor de huid. In deze blog vertellen we je meer over wat scrubben precies is, wat de voordelen zijn en delen we graag onze favoriet...

Lees verder

Tanden poetsen bij je hond en kat

Renée | maandag 7 februari

Gebitsverzorging voor honden en katten is enorm belangrijk. Maar liefst 80% van de honden en 70% van de katten van 3 jaar en ouder hebben last hebben van gebitsproblemen. Bijna de helft van de operaties die dierenartsen uitvoeren zijn voor gebitspr...

Lees verder

Make-up voor valentijnsdag

Elisha | zondag 6 februari

Valentijnsdag komt eraan! Tijd om een leuke date te plannen met je geliefde. Dit is natuurlijk een super goed moment om uit te pakken met een mooie make-up look. Een romantisch avondje of een romantische dag samen vraagt toch om wat extra’s,...

Lees verder

Het puppy- en kittenpakket van CaroCroc

Renée | maandag 31 januari

Krijg jij binnenkort een puppy of kitten of krijgt jouw hond of poes binnenkort kleintjes? Dan is het puppy- en kittenpakket van CaroCroc absoluut een aanrader. Dit pakketje zit boordevol lekkers en leuks voor jouw newborn. Van speeltjes tot lekker...

Lees verder

8 tips voor het bijhouden van de was

Elisha | maandag 17 januari

So much to do, and so little time! Het is vast herkenbaar, je agenda loopt snel vol. Werken, sporten, boodschappen doen, huishoudelijke klusjes, filmavondje met vrienden, en zo kan ik nog wel even doorgaan. We houden continu allemaal ballen in de l...

Lees verder

Maskne: voorkomen van acne door je mondkapje

Elisha | vrijdag 7 januari

De Coronamaatregelen hebben groot effect op ons dagelijks leven. En op ons mentaal en fysiek welzijn. Het levert niet alleen veel onzekerheid en stress op, maar ook fysieke ongemakken. Zo is het nieuwe cosmeticawoord ‘Maskne’ niet voor...

Lees verder

5 tips voor een goede mondhygiëne

Plein | maandag 3 januari

Voor een gezond gebit is twee keer per dag je tanden poetsen niet genoeg. Om je gebit en mond echt goed te verzorgen zou je eigenlijk veel meer moeten doen. In deze blog lees je alles over een optimale mondhygiëne. Voor een mooi, stralend en g...

Lees verder

Tips voor stoppen met roken

Marjolein | maandag 3 januari

Stoppen met roken is lastig, heel lastig. Juist daarom is de vraag naar serieuze hulp de laatste jaren enorm gestegen en zijn initiatieven zoals Stoptober een groot succes. Stoppen met roken heeft altijd zin. Na 24 uur zijn er al effecten in je lic...

Lees verder