Welkom op de blog van Plein.nl. Hier vind je volop inspiratie en tips voor de dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, je huishouden en je huisdieren!


Voordelen van een toner voor je gezicht

Plein | maandag 8 augustus

Voor een stralende en mooie huid is het belangrijk dat je je gezicht goed reinigt. Gedurende de dag en nacht stapelen talg, dode huidcellen, vuil en make-up zich op. Maak je je huid niet goed schoon, dan oogt je huid dof en kan je sneller last hebb...

Lees verder

Mooier haar met haarvitamines

Elisha | dinsdag 26 juli

Wist je dat een slechte haarconditie of haaruitval vaak het resultaat is van een tekort aan essentiële vitamines en mineralen? Het slikken van speciale vitamines voor je haar kan dan een uitkomst zijn. Ook al vervangen supplementen nooit een g...

Lees verder

Tips om langer bruin te blijven

Plein | woensdag 13 juli

Zo lang mogelijk van je bruine kleur genieten heb je voor een groot deel zelf in de hand. Er zijn wat belangrijke voorbereidingen die je kunt treffen, maar ook tijdens de opbouw van je kleur en nadat je je ultieme bruine kleur hebt opgedaan. Aan de...

Lees verder

Op een toekomstbestendige samenwerking voorbereid

Plein | woensdag 6 juli

Plein en PostNL vinden duurzaamheid belangrijk. Wist je dat jouw pakket 100% CO₂ neutraal wordt bezorgd? Dat is een fijne gedachte! Dit doen wij bij Plein o.a. om zo duurzaam mogelijk je pakket te bezorgen: Duurzaam verpakt Al onze doze...

Lees verder

Zo word je sneller bruin

Elisha | maandag 4 juli

ZOMER! Genieten van het zonnetje op het terras. Of lekker op je handdoek aan het strand liggen. En natuurlijk hét seizoen om een lekker kleurtje op te doen. Maar eerlijk is eerlijk, bruin worden duurt soms zo lang… Herkenbaar anyone?...

Lees verder

Duurzaam schoonmaken

Elisha | zondag 19 juni

We worden met z'n allen steeds bewuster van de manier waarop we omgaan met het milieu. We kiezen vaker voor een vegetarische maaltijd, scheiden ons afval en pakken sneller de fiets dan de auto. Maar ook in het huishouden zijn er genoeg opties om he...

Lees verder

De kracht van Aloë Vera in verzorgingsproducten

Elisha | maandag 13 juni

Waarschijnlijk ken je de Aloë Vera plant wel! Als pronkstuk in je woonkamer, badkamer of ergens anders in huis. Maar wist je dat het vruchtvlees van deze plant vaak wordt verwerkt in drankjes? En het sap aan veel verzorgingsproducten wordt toe...

Lees verder

Basis suppletie voor iedere dag

Elisha | donderdag 9 juni

Dit betreft een advertentie De belangrijkste ingrediënten van een gezonde levensstijl: beweeg en slaap voldoende, vermijd stress en eet gezond. Dat laatste is vooral van belang om de nodige vitamines en mineralen binnen te krijgen. Deze zijn...

Lees verder

Vakantie checklist: dit neem je mee!

Plein | maandag 6 juni

Ga jij binnenkort op vakantie? Plein.nl heeft een handige inpaklijst voor je gemaakt met alles wat je écht niet moet vergeten als je naar de zon vertrekt. Ontdek nu wat je absoluut mee moet nemen in je koffer. En...vergeet je tandenborstel n...

Lees verder

Bescherm je huid tegen de zon

Elisha | woensdag 1 juni

De zomer is voor veel mensen hun favoriete seizoen. En geen wonder. Lange dagen op het strand, 's avonds na werktijd nog een terrasje pakken en natuurlijk lekker op vakantie. De zomer is vooral het seizoen van genieten. Van de lange avonden, goed g...

Lees verder