Welkom op de blog van Plein.nl. Hier vind je volop inspiratie en tips voor de dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, je huishouden en je huisdieren!


MSM Poeder

Marjolein | 12 december 2018

MSM Poeder is een zwavel dat betrokken is bij veel processen in ons lichaam. Zwavel is een belangrijke bouwsteen voor je lichaam en bij gebrek aan deze stof kan je lichaam minder goed functioneren. We kennen MSM poeder hoofdzakelijk als toevoeging...

Lees verder

Speen of duim? Wat is beter?

Marjolein | 10 december 2018

Baby’s worden geboren met een zuigreflex en zeker in de eerste zes maanden is deze behoefte erg groot. Vaak associeert een baby het zuigen met een voeding, wat vaak rust met zich meebrengt. Als je kind onrustig is, wordt het vaak rustiger door een...

Lees verder

Angst voor vuurwerk

Ilse | 28 november 2018

Voor veel huisdieren is de jaarwisseling erg stressvol. Angst voor vuurwerk is een veelvoorkomend probleem waar huisdieren last van krijgen. Dit wordt veroorzaakt door het lawaai, maar ook door het aanzicht en de felle lichten en kleuren. De grootste...

Lees verder

Geneeskrachtige kruiden en planten

Marjolein | 13 november 2018

Lang voordat de geneesmiddelen hun intrede deden, had men al ontdekt dat veel planten en kruiden een geneeskrachtig werking hebben. In de oudheid waren planten niet alleen belangrijk om te eten maar ook om te genezen en gezond te blijven. Tegenwoord...

Lees verder

Wat zijn de voordelen van jojoba olie?

Iris | 6 november 2018

Jojoba olie komt van de jojobastruik die oorspronkelijk uit Mexico en Zuid-Amerika komt. De jojobastruik wordt vooral gekweekt om haar olie. Bijzonder aan jojoba olie is dat het jarenlang goed blijft. Dit komt omdat jojoba olie niet oxideert en dat...

Lees verder

Review Oral-B Genius 10000

Marjolein | 30 oktober 2018

Oral-B introduceerde onlangs de nieuwe Oral-B Genius 10000. In dit blog vertelt onze mondhygiëniste Marjolein meer over deze innovatie en haar ervaringen met deze nieuwe elektrische tandenborstel van Oral-B. Oral-B Genius 10000 Op Plein.nl is de...

Lees verder

Afvallen na zwangerschap

Iris | 30 oktober 2018

Tijdens je zwangerschap zal je gewicht flink toenemen (en dat is maar goed ook!). Je lichaam moet tijdens de zwangerschap een veilige plek zijn waar je baby goed kan groeien en de juiste voedingsstoffen zal binnen krijgen. Na de zwangerschap is het...

Lees verder

Zelf wimpers verven

Iris | 23 oktober 2018

Niet iedereen heeft mooie donkere wimpers van zichzelf. Voor het meer laten opvallen van je wimpers kun je daarom mascara dragen of wimperextensions nemen. Maar er is nog een manier om mooie donkere (of donkerdere) wimpers te krijgen, namelijk: verv...

Lees verder

Het belang van magnesium

Marjolein | 16 oktober 2018

Magnesium is vrijwel overal goed voor. Van je spieren tot de opbouw van eiwitten in je lijf. Bovendien ondersteunt magnesium het energieniveau. In dit blog vertelt onze gediplomeerde drogist Marjolein alles over magnesium, waar het goed voor is en h...

Lees verder

Hoe breng je foundation aan?

Iris | 9 oktober 2018

Je gebruikt een foundation om je huid mooi glad en egaal te maken, zodat je een mooie basis hebt voor de rest van je make-up. In dit blog geef je de beste tips hoe je het beste foundation aanbrengt. Voor een natuurlijke en stralende look. Hoe breng...

Lees verder