Welkom op de blog van Plein.nl. Hier vind je volop inspiratie en tips voor de dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, je huishouden en je huisdieren!


Waarom katten zo van Catnip (kattenkruiden) houden

Renée | vrijdag 4 april

Het is een mooi gezicht wanneer een kat in de buurt komt van kattenkruid, ook wel catnip genoemd. Ze knuffelen er dan meteen op los en lijken in de zevende hemel te zijn. Op Plein.nl vind je een groot assortiment met producten met Catnip. Wat is...

Lees verder

Een tweede kat erbij, hoe pak je dat aan?

Renée | donderdag 3 april

Een tweede kat erbij als gezelschap voor je kat, heel goed als je hierover nadenkt. Uit onderzoek is gebleken dat katten niet zo solitair zijn als wij vaak denken. Katten vinden gezelschap juist heel fijn en katten die met hun broertjes en zusjes o...

Lees verder

Voetschimmel en kalknagels behandelen

Marjolein | donderdag 3 april

Bij kalknagels is er sprake van een schimmelinfectie van de nagel. De kalknagel begint aan een hoekje van de nagel. Meestal op een plek die verzwakt is door bijvoorbeeld knellende schoenen. Dit plekje verandert langzaam van kleur en wordt wit of gee...

Lees verder

Online retailer Plein is verhuisd naar Houten

Per maart 2014 is online retailer Plein verhuisd van Rotterdam naar Houten. Onder Plein vallen webwinkels als tandartsplein.nl, drogistplein.nl en huisdierplein.nl. De nieuwe locatie Per heden zullen alle bedrijfsactiviteiten van Plein vanuit het...

Lees verder

Gezichtsreiniger per huidtype

Eline | dinsdag 1 april

De basis van een goede gezichtsverzorging is een goede reiniging. Als je huid niet schoon is, heeft geen enkele gezichtscrème effect. Welke gezichtsreiniger voor jou geschikt is, hangt af van je huidtype. In dit artikel vertellen we je welke...

Lees verder

De verschillende methodes voor ontharen

Eline | maandag 31 maart

Veel vrouwen hebben op bepaalde plekken liever geen haar, zoals benen, oksels, bovenlip en bikinilijn. Tegenwoordig zijn er een heleboel manieren om je van die haren te ontdoen. Hoe lang de haren wegblijven, is afhankelijk van de haargroei en de me...

Lees verder

Je puppy zindelijk maken

Renée | vrijdag 28 maart

Om een hond zindelijk te maken zijn er drie belangrijke vuistregels: consistentie, een positieve benadering en geduld. Puppy’s kunnen hun behoeftes niet lang ophouden, dus het is belangrijk om goed op je puppy te letten. In dit artikel geven...

Lees verder

Wat heb je nodig voor een kitten?

Renée | woensdag 26 maart

Het is zover! Na 8 tot 12 weken mag de kitten het nestje verlaten en mag je hem of haar ophalen. Het is belangrijk dat de kitten in de eerste weken veel leert van de moeder, en ook door haar gevoed wordt. Maar na drie maanden neem jij het stokje ov...

Lees verder

Alles over voetverzorging

Eline | woensdag 26 maart

Je voeten verzorgen is erg belangrijk. Je loopt inmiddels elke dag op je voeten en ze krijgen hierdoor heel wat te verduren. Naast het dagelijks wassen van je voeten, is het ook belangrijk om je voeten te verzorgen zodat je pijn en ongemak en voetp...

Lees verder

Wat te doen tegen overmatig zweten?

Eline | dinsdag 25 maart

Sommige mensen krijgen zonder dat ze zich inspannen last van (overmatig) zweten onder de oksels. Okselzweet gaat veelal gepaard met een nare zweetgeur. In deze blog lees je alles wat je moet weten om dit te voorkomen en hoe je het beste zweetoksels...

Lees verder