Advies, inspiratie & tips

Welkom op de blog van Plein.nl. Hier vind je volop inspiratie en tips voor de dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, je huishouden en je huisdieren!

Inspiratie & advies

Wat te doen tegen overmatig zweten?

Plein | dinsdag 25 maart

Sommige mensen krijgen zonder dat ze zich inspannen last van (overmatig) zweten onder de oksels. Okselzweet gaat veelal gepaard met een nare zweetgeur. In deze blog lees je alles wat je moet weten om dit te voorkomen en hoe je het beste zweetoksels...

Lees verder

De kat communiceert met zijn staart

Renée | maandag 24 maart

Wist je dat je aan de staart van je kat kunt zien hoe hij zich voelt? Bijna iedereen weet wel dat wanneer een kat bang is of schrikt hij een dikke staart krijgt. Hiermee wil hij laten zien dat hij stoer en groot is. Maar er zijn nog veel meer katten...

Lees verder

Welke haarkleur past bij mij?

Plein | vrijdag 21 maart

Er is keuze genoeg in haarkleuren, maar welke kleur geeft jou de look die je altijd al had willen hebben? Als je een mooie kleur hebt die bij jou past en je haar zit ook nog eens perfect in model, zal je je over het algemeen een stuk prettiger en z...

Lees verder

Wat te doen tegen hoofdluis?

Marjolein | woensdag 12 maart

Hoofdluis komt regelmatig voor, vooral bij kinderen op de basisschool. Hoofdluis is erg vervelend, maar met de juiste middelen prima te behandelen. In dit artikel vertelt onze gediplomeerde drogist Marjolein over de oorzaak van hoofdluis en hoe je...

Lees verder

Vitamine en mineralen

Marjolein | maandag 20 januari

Vitamines en mineralen zijn onmisbaar voor het goed functioneren van ons lichaam. Vitamines zijn chemische verbindingen die van nature voorkomen in onze voeding. Het lichaam maakt zelf geen of onvoldoende vitamines aan, dus we moeten ze door gezonde...

Lees verder

Alles over antibiotica

Antibiota Dit is een informatiepagina. Plein verkoopt geen antibiotica omdat dit geen zelfzorg product is. Antibiotica is uitsluitend op recept verkrijgbaar. Antibiotica zijn medicijnen die worden gebruikt bij infecties die worden veroorzaakt doo...

Lees verder

Wat te doen bij een zonneallergie?

Heerlijk, die zonnestralen op je huid. Maar als je na een paar dagen zon jeukende rode bobbeltjes op je gezicht of zonneblaasjes op andere plekken op je lichaam krijgt, ben je wat minder blij. Dit kan duiden op zonneallergie. Bij een zonneallergie...

Lees verder

Wat te doen tegen droge en schrale lippen?

Plein | maandag 20 januari

Droge en schrale lippen, vooral in de winter hebben veel mensen hier last van. Vervelend, want soms kunnen droge en schrale lippen behoorlijk veel pijn doen. Gelukkig zijn er manieren om droge en schrale lippen te voorkomen en te behandelen. Bekij...

Lees verder

Wat te doen tegen droge ogen?

Droge en Vermoeide Ogen Tegenwoordig zitten regelmatig naar een scherm te turen. Dit doen we niet alleen voor werk maar ook in onze vrije tijd. Langdurig kijken naar een computer- of laptopscherm is één van de belangrijkste oorzaken...

Lees verder
* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs