Whitening kit voor witte tanden

Plein | zondag 3 september | Mondverzorging

wittere tanden door whitening kit

Een schoon, fris en wit gebit staat synoniem voor een gezonde uitstraling. Veel mensen hechten dan ook veel waarde aan witte tanden. Door koffie, roken en wijn kunnen je tanden echter verkleuren. Wil je graag je witte kleur terug? Dan zijn er voldoende middelen die je helpen om je tanden witter te maken. Gewoon thuis te gebruiken, helemaal veilig én ontwikkeld door tandheelkundige experts.

Ontdek het volledige assortiment Colgate op Plein.nl

Hoe krijg ik wittere tanden?

Een gezonde, mooie en stralend witte glimlach zorgt ervoor dat je je zelfverzekerd voelt. Met witte tanden geef je je zelfvertrouwen net die extra boost waardoor je elke kans ten volle benut en elke dag het beste uit je leven haalt.  

Een goede mondhygiëne is de basis voor een gezond, fris en schoon gebit. Dat betekent twee keer per dag poetsen met een tandpasta, dagelijks tussen je tanden en kiezen reinigen en regelmatig de tandarts en/of mondhygiëniste bezoeken. Desondanks kan je bijna niet voorkomen dat je tanden door de jaren heen geler worden. Door onder meer koffie, roken en wijn kunnen je tanden verkleuren. Gelukkig is er Colgate die je helpt om je mooiste glimlach terug te krijgen.

Whitening kit voor witte tanden

Colgate is jouw vertrouwde mondverzorgingsmerk met de meest geavanceerde mondverzorging. Ontworpen voor iedereen, voor een gezonde en mooie lach. De nieuwste innovatie van Colgate is de Colgate Max White Ultimate LED Whitening Kit. Deze LED Whitening Kit is ontwikkeld door tandheelkundige experts en is een gemakkelijke manier om tot 20 jaar verkleuring* terug te draaien. De Whitening Kit is veilig voor het glazuur, kost je slechts een paar minuten per dag en zorgt voor oogverblindende, wittere glimlach.

wittere tanden door whitening kit

De Whitening Kit bestaat uit een whitening pen, een LED-licht dat je met je smartphone aanstuurt en een ComfortFit-applicator dat zich moeiteloos aan de vorm van je mond aanpast. Aan het begin is het even wennen, zo’n applicator inclusief een draadje dat verbonden zit aan je telefoon in je mond, maar het went snel. Bovendien zit de applicator niet ongemakkelijk en vliegen de tien minuten zo voorbij.

Goed om te weten: veel LED Whitening kits maken gebruik van blauw licht. Deze van Colgate heeft een indigo licht dat de optimale frequentie van de lichtgolven gebruikt om de chemische reactie van het gepatenteerde Whitening serum beter te activeren. 

Hoe werkt de Colgate LED Whitening Kit?

De Colgate LED Whitening Kit is gemakkelijk thuis te gebruiken en kost je maar twee keer tien minuten per dag. 

Stap 1: aanbrengen van het Whitening serum

Maak na het tandenpoetsen de bovenste rij van je tanden goed droog met een tissue. 
Klik vervolgens op het uiteinde van de Whitening pen totdat er een klein druppeltje serum op de borstel verschijnt. Gebruik je de pen voor de eerste keer? Dan kan het even, tot twintig klikken, duren voordat het serum eruit komt. Breng een dun laagje van het serum aan op elke tand van de bovenste rij (1-2 druppels zijn voldoende om tot 4 tanden te bedekken) en wacht 10 tot 15 seconden tot het serum is opgedroogd en een helder laagje heeft gevormd. Als het serum eenmaal op de tanden is opgedroogd, blijft het de gehele behandeling zitten. Maak vervolgens de onderste rij van je tanden droog met een tissue en herhaal het proces.

Stap 2: bleken

Zodra je tanden zijn bedekt met het opgedroogde serum, plaats je het LED-apparaat in je mond en sluit je het aan op je smartphone. Het apparaat is compatibel met Apple- en Android-smartphones en -tablets wanneer je de adapter gebruikt die bij de kit is inbegrepen.
Druk op de aan/uit-knop op het snoer om het LED-apparaat aan te zetten, waardoor het Whitening serum geactiveerd wordt. Laat 10 minuten lang werken. Handig: Het LED-apparaat zal na 5 minuten één keer piepen en na 10 minuten twee keer piepen en automatisch uitschakelen. Haal het LED-apparaat uit je mond en koppel het los van je smartphone of tablet.

Zorg ervoor dat je minimaal 30 minuten na de Whitening behandeling niet eet en drinkt.

Stap 3: klaar!

Verwijder het opgedroogde serum door je tanden te poetsen en geniet van een wittere, stralende glimlach. Gebruik het Whitening serum en het LED-licht tweemaal per dag gedurende 10 minuten. Herhaal dit 14 dagen achterelkaar. Na deze 14 dagen kan je de Whitening kit veilig en naar behoefte blijven gebruiken. Is het Whitening serum op? Dan kan je deze gemakkelijk vervangen door de Colgate Max White Overnight Whitening Pen. 

Colgate Max White Overnight Whitening Pen

Naast de Colgate LED Whitening Kit heeft Colgate de Max White Overnight Whitening Pen opgenomen in het assortiment. Deze Whitening pen is onderdeel van de Colgate Max White Ultimate range en draait tot 15 jaar verkleuring** terug terwijl je slaapt. Zo wordt je beautyslaapje pas écht een schoonheidsslaapje. En niet geheel onbelangrijk: de Whitening Pen veilig voor het glazuur en zo ontworpen dat je geen gevoelige tanden krijgt. Het aanbrengen is bovendien gemakkelijk door de compacte, precisie applicator. 

wittere tanden door whitening pen

Colgate Whitening tandpasta

Voor het ultieme witte resultaat gebruik je additioneel een Whitening tandpasta van Colgate. Een Whitening tandpasta is speciaal geformuleerd om vlekken te verminderen en je tanden witter te maken. 

Colgate heeft meerdere Whitening tandpasta’s die veilig in gebruik zijn. Ze bevatten geen agressieve schuurmiddelen die het tandglazuur kunnen beschadigen en in tegenstelling tot andere whitening tandpasta's die alleen oppervlakkige vlekken verwijderen, werkt de revolutionaire actieve zuurstofhoudende werking van Colgate op een andere manier. Vanaf de eerste poetsbeurt komen er miljoenen actieve zuurstofmoleculen vrij die veilig onder het glazuuroppervlak doordringen om diepliggende vlekken veroorzaakt door eten en drinken, te verwijderen. Het resultaat: schone, wittere tanden en een langdurig frisse mond. 

Ook genieten van mooie, witte tanden en een stralende lach? Op Plein.nl vind je zowel de Colgate Max White Ultimate LED Whitening Kit als de Max White Overnight Whitening Pen en de Whitening tandpasta’s van Colgate.

*Vlekken veroorzaakt door eten en drinken bij continu gebruik gedurende 2 weken tweemaal tien minuten per dag.

**Na 3 weken continu gebruik, vlekken veroorzaakt door eten en drinken.

Ontdek het volledige assortiment Colgate op Plein.nl

Over de schrijver

Plein
Plein

Op Plein vind je alles voor de verzorging van jezelf, je gezin, huishouden & huisdier.