Zelf wimpers verven

Iris | dinsdag 23 oktober | Make-up
zelf wimpers verven Niet iedereen heeft mooie donkere wimpers van zichzelf. Voor het meer laten opvallen van je wimpers kun je daarom mascara dragen of wimperextensions nemen. Maar er is nog een manier om mooie donkere (of donkerdere) wimpers te krijgen, namelijk: verven! Door je wimpers te verven creëer je een ‘natural beauty look’ voor ieder moment van de dag. Tegenwoordig hoef je voor het verven van je wimpers niet meer naar de salon toe maar kun je dit ook zelf doen. In dit blog vertel ik je hoe je in 6 simpele stappen zelf je wimpers verft.

Zelf wimpers verven

Wil je graag zelf je wimpers verven? Dan zijn de producten van Solligne zeker een aanrader. Solligne is een merk dat geïnspireerd is op de pure Scandinavische natuur. Solligne biedt slimme beauty oplossingen in de vorm van wimper- en wenkbrauwverf. Deze bevat geen waterstofperoxide en hoeft dus niet gemengd te worden. Hierdoor is de verf (voor een leek) zeer gemakkelijk en veilig in gebruik! Je brengt de verf al binnen 3 minuten aan op je wimpers. Het fijne aan Solligne is dat de verf tevens geschikt is voor de wenkbrauwen. Mocht je dus ook graag donkere wenkbrauwen willen dan kun je deze gemakkelijk meenemen met verven.

Solligne wenkbrauw- en wimperverf

solligne wenkbrauw en wimperverfSolligne wenkbrauw- en wimperverf is, zoals gezegd, gemakkelijk in gebruik. In de verpakking vindt je alles wat je nodig hebt voor mooie gekleurde wimpers en wenkbrauwen:
 • 5 ml kleurgel (tube)
 • 5 ml activator (flacon)
 • 2 wattenstaafjes
 • 1 mascara borsteltje
 • 10 wimperblaadjes
 • 1 beschermende crème
 • 1 naald om tube te openen.

Gebruiksaanwijzing Solligne wenkbrauw- en wimperverf

 1. Reinig de wenkbrauwen en/of wimpers grondig met water en zeep.Zorg dat alle resten van mascara en wenkbrauwpoeder verwijdert zijn.
 2. Breng met een wattenstaafje de beschermende crème aan rondom de wenkbrauwen en/of ogen en open de tube kleurgel met de bijgeleverde naald. De beschermende crème breng je aan zodat je de verf waarmee je iets uitgeschoten bent gemakkelijk kunt weghalen. Dit voorkomt vlekken.
 3. Plaats, bij het verven van wimpers, een wimperblaadje onder de wimpers op de huid.
 4. Breng met een wattenstaafje de activator aan op de wenkbrauwen en/of de wimpers en wacht 2 minuten.
 5. Verdeel de kleurgel over het mascaraborsteltje en breng dit aan op wenkbrauwen en/of wimpers en laat de verf 30 seconden inwerken.
 6. Spoelen maar! Verwijder de gel residu grondig door af te spoelen met water en zeep.
Vind je de kleur te licht? Dan kun je de behandeling herhalen totdat je de gewenste kleur hebt bereikt.
De kleur zal 2 tot 3 weken behouden. Indien je een erg gevoelige huid hebt is dat geen probleem, want de verf is tevens geschikt voor de allergiegevoelige huid. Het creëren van een natural beauty look met de wimperverf van Solligne is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Over de schrijver

Iris
Iris

Hi! Mijn naam is Iris van Breugel. Naast mijn opleiding Business Management werk ik parttime als Online Marketeer voor Plein. Ik heb veel affiniteit met cosmetica en verzorgingsproducten en deel graag mijn kennis en tips met jullie.