Vakantie Inpaklijst

Iris | zaterdag 25 mei | Verzorging

vakante checklist

Ga jij binnenkort op vakantie? Plein.nl heeft een handige inpaklijst gemaakt voor al je drogisterijspulletjes. Niets is zo vervelend als je net aangekomen bent op je bestemming en je moet gelijk naar de plaatselijke drogist omdat je je tandenborstel bent vergeten.

Vliegen en handbagage

Als je gaat vliegen en je hebt alleen handbagage vergeet dan niet om kleine verpakkingen mee te nemen want elke verpakking mag maximaal 100 ml bevatten. Deze verpakkingen moet je bij elkaar in een plasticzakje aanbieden bij de security check. Per persoon mag je zo maximaal 1 liter aan spullen voor de toilettas en andere vloeistoffen en lotions of crèmes meenemen. Als je extra bagage ruimte in het ruim hebt dan kun je gewoon normale verpakkingen meenemen. Vergeet ze alleen dan niet in de koffer te doen die het ruim in gaat.

Douane en Medicijnen

Als je receptmedicijnen slikt vergeet dan niet om een gratis medisch paspoort bij je apotheek te halen, zodat je kan aantonen dat deze voor eigen gebruik zijn. Er zijn medicijnen die niet zomaar ingevoerd mogen worden omdat ze bijvoorbeeld onder de Opiumwet vallen. 

Vakantie inpaklijst

Voor in de toilettas

Voor de reisapotheek

Altijd handig

Speciaal voor baby’s of kleine kinderen

Over de schrijver

Iris
Iris

Hi! Mijn naam is Iris van Breugel. Naast mijn opleiding Business Management werk ik parttime als Online Marketeer voor Plein. Ik heb veel affiniteit met cosmetica en verzorgingsproducten en deel graag mijn kennis en tips met jullie.